ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης
Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης συνεχίζοντας τις υψηλού επιπέδου παροχές του - καθιερωμένο ανάμεσα στα γνωστά Ωδεία της χώρας - υποδέχεται παλαιούς και νέους σπουδαστές για την εκπαιδευτική χρονιά 2022-2023.

Οι εγγραφές ήδη έχουν ξεκινήσει. Στο χώρο του Ωδείου μπορείτε να ξεναγηθείτε από τους καθηγητές του, να ενημερωθείτε για το σύστημα σπουδών και τα πολλαπλά οφέλη του στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών. Ζητήστε πληροφορίες από την Γραμματεία τις ώρες 10:00 έως 14:00 και 18:00 έως 20:30 (Καραϊσκάκη 5, έναντι Αστυνομίας, τηλ. 2551026627) και επίσης, ενημερωθείτε για τις πολλαπλές εκπτώσεις που παρέχει η Δημοτική Αρχή κάνοντας προσιτή την Καλλιτεχνική Εκπαίδευση στην πόλη μας.

Λειτουργούν οι τομείς

Μουσικής Προπαιδείας: Ολιγομελή τμήματα για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Κλασσικής Μουσικής με τις σχολές: Πιάνου, Εγχόρδων (Βιολί Βιόλα Βιολοντσέλο) Κιθάρας, Μονωδίας- Μελοδραματικής, Ξύλινων και Χάλκινων Πνευστών, Ανώτερων Θεωρητικών (Αρμονία, Αντίστιξη, Ενοργάνωση, Φούγκα), Υποχρεωτικά Θεωρητικά και Ειδικά Μαθήματα (Μουσική Δωματίου, Μουσικά Σύνολα, Ορχήστρα Νέων, Χορωδίες Παιδική και Ενηλίκων και προετοιμασία για τα Μουσικά Πανεπιστήμια)

Μοντέρνας Μουσικής: Ηλεκτρική Κιθάρα, Μπάσο, Ντραμς-Κρουστά, Τζαζ πιάνο, Έντεχνο Τραγούδι, Μπουζούκι, Αρμόνιο.

Βυζαντινής Μουσικής: Τα τμήματα Βυζαντινής Μουσικής επί δεκαετίες, πέρα από τη γνώση, κρατούν σε υψηλό επίπεδο την Ψαλτική Τέχνη στο Δημοτικό Ωδείο και την πόλη μας.

Παραδοσιακής Μουσικής: Για δεύτερη χρονιά, λειτουργεί το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής (Ούτι, Γκάιντα, Κρουστά, Βιολί, Κλαρίνο, Λύρα, Ακορντεόν, Τραγούδι) και από φέτος οι σπουδές είναι αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Το Δημοτικό Ωδείο προσφέρει υψηλό επίπεδο καλλιτεχνικών διοργανώσεων με πρωτοπόρες συναυλίες (σπουδαστών, καθηγητών και εγνωσμένης αξίας καλλιτεχνών) της Ορχήστρας, των Χορωδιών και των Συνόλων Μουσικής Δωματίου.

Στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης αποκτάς γνώσεις, εκφράζεσαι - συνεργάζεσαι, συλλέγεις όμορφες αναμνήσεις, ζεις ανεπανάληπτες στιγμές... κυρίως όμως μαθαίνεις να δημιουργείς και να εκφράζεσαι.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video