ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διδυμότειχο: Σεμινάρια εκμάθησης τοπικής ιστορίας για μαθητές

Διδυμότειχο: Σεμινάρια εκμάθησης τοπικής ιστορίας για μαθητές
Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «Καστροπολίτες - Γνώση και Δράση» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, διοργανώνουν σεμινάρια εκμάθησης τοπικής ιστορίας για παιδιά Δημοτικού (Ε΄ και Στ΄ τάξη), Γυμνασίου και Λυκείου.

Επιδίωξη των σεμιναρίων είναι η εκμάθηση της τοπικής μας ιστορίας, με σκοπό και στόχο τη δημιουργία μικρών ξεναγών - περιηγητών, οι οποίοι θα αποκομίσουν βασικές γνώσεις για την ιστορία και τις προσωπικότητες του Διδυμοτείχου, και θα είναι σε θέση να τις μεταλαμπαδεύσουν σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους πραγματοποιώντας ξεναγήσεις στο κάστρο της πόλης.

Τα σεμινάρια θα γίνονται στο χώρο της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (πρώην χάνι Γιαρματζή - Διεύθυνση: Κέντρο Θρακικών Μελετών, Όθωνος 37, Διδυμότειχο).


Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και η έναρξή τους θα γίνει από την 1η Οκτωβρίου 2022.

Δηλώστε συμμετοχή έως 23 Σεπτεμβρίου 2022 με μήνυμα στο facebook: ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-Γνώση και Δράση ή στο email: kastropolites@gmail.com αναγράφοντας τα παρακάτω στοιχεία:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ - ΚΗΔΕΜΟΝΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ / ΤΑΞΗ
ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ
ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ
VIBER ή MESSENGER ΓΟΝΕΑ - ΜΑΘΗΤΗ

ή καθημερινά στο τηλέφωνο 6974570572 από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Προσδοκία των διοργανωτών είναι, στο τέλος της σχολικής χρονιάς οι μικροί μαθητές - περιηγητές να μας ξεναγήσουν επάνω στο κάστρο του Διδυμοτείχου παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video