ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΕΠΟΦΕ διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη μια μοναδική βραδιά Τάνγκο

Η ΕΠΟΦΕ διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη μια μοναδική βραδιά Τάνγκο
Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ) διοργανώνει Βραδιά Τάνγκο στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στο φουαγιέ του Νομαρχείου, στην παραλιακή οδό της πόλης. Ώρα έναρξης 7:30 μ.μ.

Ο χορός είναι έκφραση συναισθημάτων και το τάνγκο δεν είναι μόνο ένας χορός, αλλά είναι μία μορφή τέχνης, ένας ανεπτυγμένος πολιτισμός που αποτελείται από ποίηση, μουσική και χορό! Όλος ο χώρος του Νομαρχείου θα είναι “ντυμένος” με λουλούδια, θα υπάρχει έκθεση ρούχων τάνγκο από σχεδιάστρια, η οποία θα μας επισκεφθεί από την Αθήνα, ενώ θα υπάρχει και μπουφές στο χώρο με εδέσματα κατάλληλα για εκείνη τη βραδιά!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα δωρεάν μάθημα τάνγκο αρχαρίων, που είστε όλοι καλεσμένοι να δοκιμάσετε! Το δωρεάν μάθημα χορού θα πραγματοποιηθεί από τον Γρηγόρη Σάκκη, ο οποίος θα έρθει από τα Γιάννενα για να μας γνωρίσει αυτόν τον υπέροχο χορό και έπειτα να πλημμυρίσει το χώρο του Νομαρχείου με μουσική τάνγκο! Το δωρεάν μάθημα τάγνκο θα πραγματοποιηθεί από τις 7:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με live μουσική τάνγκο από το Ωδείο Φαέθων και εκεί έρχεται η στιγμή που απλά θα αφεθούμε στη στιγμή!

Όλη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη δυναμική υποστήριξη του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου “Baila Conmigo”, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί για να σας γνωρίσει και να σας μεταφέρει λίγη από την αγάπη του για το συγκεκριμένο χορό!

Ώρα προσέλευσης για την τάγνκο βραδιά ορίζεται στις 8:30 μ.μ. Επειδή η προσέλευση αναμένεται να είναι μεγάλη, καλό θα ήταν έως τις 9:00 μ.μ. να είστε όλοι στο χώρο, καθώς θα υπάρχουν και τραπεζοκαθίσματα.

Στη διάρκεια αυτής της μαγικής βραδιάς θα γίνει και κλήρωση δώρων:
  • 2 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ από το κατάστημα αθλητικών ειδών Αλεξανδρούπολης Runner Store.
  • 1 χειροποίητη φούστα τάνγκο από το κατάστημα Fabula.
  • 1 χειροποίητο μεταξωτό κόσμημα από το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού.
  • 1 χειροποίητο μεταξωτό φουλάρι από το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού.
  • 1 τραπέζι 4 ατόμων από το εστιατόριο Hovoli.
  • 2 μηνιαίες συνδρομές στον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Baila Conmigo.

Διάρκεια εκδήλωσης: 4,5 ώρες (μαζί με το δωρεάν μάθημα χορού).

H είσοδος είναι ελεύθερη!

Θα υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του έργου της ΕΠΟΦΕ.

Διοργάνωση: Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.),

Η πολιτιστική δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης / Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video