ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης ΑΜ-Θ για τη μαζική υλοτομία στην περιοχή του ποταμού Έβρου

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης ΑΜ-Θ για τη μαζική υλοτομία στην περιοχή του ποταμού Έβρου
Επερώτηση προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης και τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης με θέμα: «Υλοτομία στην περιοχή του ποταμού Έβρου».

Αναλυτικά η Επερώτηση:

Τον τελευταίο καιρό η Λαϊκή Συσπείρωση δέχεται ερωτήματα κατοίκων της περιοχής για την μαζική υλοτομία δένδρων στην περιοχή του Έβρου. Ήδη, από τον Σεπτέμβριο 2021 που άρχισαν οι εργασίες έχει υλοτομηθεί ανησυχητικά μεγάλος αριθμός παρόχθιων στην περιοχή από Διδυμότειχο μέχρι και το Ορμένιο.

Εκτός του ότι το κόψιμο ακόμη και ενός μόνο δένδρου είναι ζημιά για το περιβάλλον, εκφράζονται φόβοι για την συνολική έκταση δάσους, που έχει σχεδιαστεί τελικά να αποκοπεί. Παράλληλα οι ντόπιοι υλοτόμοι αισθάνονται έντονη πικρία, καθώς όπως εκτιμούν, έχουν εξαιρεθεί από τις πιο πάνω εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Δεν παραβλέπεται επίσης, μετά την υλοτομία, η αύξηση του κινδύνου πλημμυρών από τα νερά του ποταμού.

Επερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης:

• Εάν είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ οι πιο πάνω εργασίες, με βάση ποια μελέτη διενεργούνται, ποια είναι τα στοιχεία του διαγωνισμού για την ανάθεσή τους και τι έκταση - αριθμός δένδρων προβλέπεται να αποκοπεί;

• Εφόσον η υλοτομία εποπτεύεται από άλλο κρατικό φορέα, τι ενέργειες θα αναλάβει η Περιφέρεια ώστε να ενημερωθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο και ο λαός της Θράκης για τα ίδια πιο πάνω ζητήματα;

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Τρέλλης Χρήστος
Συμεωνίδης Θεόδωρος
Στεφανίδης Γιάννης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video