ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου

Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ενεργώντας σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, προκηρύσσει Εκλογές για την ανάδειξη:
  1. Έντεκα (11) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου και έξι (6) τακτικών μελών, Αντιπροέδρου και έξι (6) αναπληρωματικών μελών.
  3. Τριών (3) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη.
  4. Έξι (6) εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου για την Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 16 Οκτωβρίου 2022 ημέρα Κυριακή.

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου (ΙΣΕ) θα υπάρχουν δύο εκλογικά τμήματα (σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο). Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για τα τμήματα στα οποία θα ψηφίσετε, μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων. Η ενημέρωση θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου www.isevrou.com

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα μέλη του ΙΣΕ, που θα είναι οικονομικά τακτοποιημένα για το 2022 έως 8 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, δηλαδή θα έχουν καταβάλει την εισφορά τους ως και την 7/10/2022 και ώρα 13:00.

Ο κατάλογος των δικαιουμένων ψήφου, θα αναρτηθεί στα γραφεία και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, στις 7/10/2022.

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι στα όργανα των Ιατρικών Συλλόγων έχουν τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα στον Ιατρικό Σύλλογο τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες. Εξαιρούνται όσοι (Νόμος 4512/2018):
  1. έχουν τιμωρηθεί τελεσίδικα με την ποινή της προσωρινής παύσης άσκησης του επαγγέλματος.
  2. έχουν τιμωρηθεί από πρωτοβάθμιο ή δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο του Ιατρικού Συλλόγου (εκτός από την ποινή της επίπληξης) ή άλλο αρμόδιο όργανο ή με βάση τις διατάξεις των άρθρων 63 και 67 Π.Κ. στερούνται του δικαιώματος του εκλέγεσθαι για μια πενταετία από την τιμωρία τους. Σε περίπτωση που τελεσίδικα αθωωθούν νωρίτερα, αυτοδίκαια επανακτούν το δικαίωμα αυτό.
  3. έχουν εκκρεμή υπόθεση για ατιμωτικό αδίκημα κατά τον Ποινικό Κώδικα ή κακούργημα. Αποκτούν και πάλι το δικαίωμα του εκλέγεσθαι εφόσον κοινοποιηθεί στον Ιατρικό Σύλλογο, και με επιμέλεια του ίδιου του ιατρού, τελεσίδικη αθωωτική απόφαση.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων του Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στον ΠΙΣ, ενεργείται κατόπιν αίτησης των συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες πριν την ημέρα των εκλογών (έως 16-9-2022). Εντός 3 ημερών από την εκπνοή της προθεσμίας αυτής (19-9-2022) το ΔΣ ανακηρύσσει εγγράφως, με ανάρτηση στα γραφεία και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, τους συνδυασμούς και τους μεμονωμένους υποψήφιους για τους οποίους υπεβλήθησαν οι σχετικές αιτήσεις.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video