ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη εν όψει της έναρξης της 86ης ΔΕΘ

Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη εν όψει της έναρξης της 86ης ΔΕΘ
Με αφορμή την έναρξη της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Νέα Δημοκρατία θα πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων σε νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, με στόχο την συνέχιση του διαλόγου που ξεκίνησε πριν το 14ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος και την ανάδειξη του έργου της Κυβέρνησης σε κάθε τομέα.

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη με θέμα: «Ισχυρή Ελλάδα στο νέο διεθνές περιβάλλον».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο τ. Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό Ανδρέας Κατσανιώτης.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.

Συμμετέχει ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς ΝΔ.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς ΝΔ.

Την ίδια ημέρα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κώστα Μπαγινέτα, τους βουλευτές του Νομού, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και στελέχη της ΔΕΕΠ Έβρου, θα περιοδεύσει στην Π.Ε. Έβρου και θα συνομιλήσει με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και με πολίτες.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video