ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παραβιάστηκε η σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης στο Facebook

Παραβιάστηκε η σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης στο Facebook
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου ενημερώνει το κοινό ότι από τις 5 Αυγούστου 2022 έχει παραβιαστεί από αγνώστους η σελίδα «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΦΑ ΕΒΡΟΥ» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook και οι αναρτήσεις στη σελίδα αυτή από τις 5 Αυγούστου και μετά δεν έχουν καμία σχέση με το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες και κατά νόμο ενέργειες για την αναζήτηση των υπαιτίων και την επίλυση του προβλήματος.

Η ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου:

«Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου ενημερώνει μετά λύπης το κοινό ότι από τις 5 Αυγούστου 2022 έχει παραβιαστεί από αγνώστους η ασφάλεια της σελίδας "ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΦΑ ΕΒΡΟΥ" στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook και έχει αφαιρεθεί από τους διαχειριστές της Εφορείας η δυνατότητα οποιασδήποτε επέμβασης στη σελίδα.

Για οποιαδήποτε ανάρτηση από την ημερομηνία αυτή και εξής στην εν λόγω σελίδα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου δεν φέρει καμία ευθύνη.

Έχουμε προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες και κατά νόμο ενέργειες για την αναζήτηση των υπαιτίων και την επίλυση του προβλήματος.

Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video