ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πολιτικο-μιντιακό βαρέλι χωρίς πάτο...

Πολιτικο-μιντιακό βαρέλι χωρίς πάτο...
Από κοριούς και υποκλοπές, από σκάνδαλα παράνομης παρακολούθησης τηλεφωνικών συνομιλιών δεν είχαμε ποτέ έλλειψη σε τούτο τον τόπο. Παρακολουθήσεις γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται. Το σύστημα μάλιστα έχει φροντίσει να τις βαφτίσει και νόμιμες. Καθιέρωσε και τον εύηχο τίτλο …«διαδικασία νόμιμων επισυνδέσεων» που επαναλαμβάνεται μονότονα και τις τελευταίες ημέρες μετά τις παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Ο εκάστοτε κρατικός μηχανισμός μάλιστα πολλές φορές ομολογεί ότι παρακολουθεί όταν πιάνεται με τη «γίδα στην πλάτη». Η υπόθεση Τόμπρα τη δεκαετία του '80 και η υπόθεση Γρυλλάκη τη δεκαετία του '90 είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα υποκλοπών και παρακολουθήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο ηλεκτρονικός «χαφιές» λειτουργεί και σήμερα. Το ΚΚΕ έχει καταγγείλει τέσσερις φορές το τελευταίο διάστημα περίεργες συνακροάσεις και παρεμβολές (CR) στη λειτουργία των επικοινωνιών του κόμματος.

Σήμερα όμως με αφορμή το νέο σκάνδαλο παρακολουθήσεων που έσκασε μέσα στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου διαπιστώνουμε και νέα …«ήθη» στην αντιμετώπισή του από το πολιτικο-μιντιακό κατεστημένο.

Το «δεξί χέρι» του πρωθυπουργού (Δημητριάδης) παραιτείται αλλά όχι για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αλλά για να σώσει τη χώρα από την …τοξικότητα! Μας έκανε και χάρη δηλαδή ο κύριος Δημητριάδης! Ο διοικητής της ΕΥΠ (Κοντολέων) προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη που άλλαξε και το νόμο για χάρη του, υπέβαλε την παραίτησή του για «λανθασμένες ενέργειες που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων»… Μάλιστα το Μαξίμου φρόντισε να μας ενημερώσει ότι ο Κοντολέων δεν είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις …«λανθασμένες κινήσεις» εντός των νόμιμων (παρακολουθήσεων)!

Όλα καλά για το Μέγαρο Μαξίμου! Οι στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη έκαναν παρακολουθήσεις αλλά στα πλαίσια τους έκαναν και κάποια λάθη (Κοντολέων) και θέλησαν να μην ρίξουν τη χώρα στην «τοξικότητα» (Δημητριάδης). Ο πρωθυπουργός τους ζήτησε να παραιτηθούν. Αυτοί παραιτήθηκαν και ο Μητσοτάκης αποδέχτηκε τις παραιτήσεις τους. Μας διέσωσαν και θυσιάστηκαν για μας και για τη χώρα! Και επειδή όλα τα παραπάνω έγιναν Παρασκευή μεσημέρι, όλοι «σχόλασαν» και καλό Σαββατοκύριακο!

Μπροστά σε αυτό το σκηνικό τα φερόμενα ως βασικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του τόπου αναπαρήγαγαν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις. Με εκτενή ρεπορτάζ μας ενημέρωσαν σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχουν ευθύνες του πρωθυπουργού, αφού δεν γνώριζε και ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας! Μάλιστα τηλεοπτικοί σταθμοί μίλησαν ακόμα και για «γενναίες ενέργειες», αφού δεν «παραιτείται κανείς τόσο εύκολα» όπως μας είπαν! Όλα καλά και ωραία λοιπόν…

Σε άλλους καιρούς το πολιτικό και μιντιακό καθεστώς για τα μάτια του κόσμου έδινε παραστάσεις! Στα τηλεοπτικά παράθυρα στήνονταν «έρευνες». Ζητούνταν ευθύνες. Το σύστημα σε μια προσπάθεια να απορροφήσει τους κλυδωνισμούς «πιπιλούσε την καραμέλα» της «κάθαρσης» στο όνομα της προάσπισης της δημοκρατίας και των θεσμών…

Αυτά παλιότερα. Τώρα δεν μπαίνουν στον «κόπο» ούτε καν να χειραγωγήσουν το πόπολο, να του ρίξουν στάχτη στα μάτια. Πλέον είναι μια Παρασκευή απόγευμα. Το πολιτικο-μιντιακό κατεστημένο αποδεικνύεται βαρέλι χωρίς πάτο…

Πηγή: imerodromos.gr"
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video