ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Δελησταύρου και Υιός» στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Δελησταύρου και Υιός» στην Αλεξανδρούπολη
Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών παρουσιάζει στην Αλεξανδρούπολη την κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου «Δελησταύρου και Υιός», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μητρούση, το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου Αλτιναλμάζη. Ώρα έναρξης 21:30.

Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, εγγυώμενο πάντα, με την πολύχρονη εμπειρία του, την καλλιτεχνική και αισθητική ποιότητα των παραγωγών του, καθιερώνει υπό την προεδρία του Σάββα Ρίζου και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Ανδρέου, τον θεσμό «Καλοκαίρι της Κωμωδίας», αφιερώνοντας κάθε χρόνο μία από τις καλοκαιρινές θεατρικές παραγωγές του σε επιφανείς Νεοέλληνες συγγραφείς της Κωμωδίας.

Θέλοντας να δωρίσει στους θεατές γέλιο, ξεγνοιασιά και θετική διάθεση, γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν, για το φετινό καλοκαίρι διάλεξε και προτείνει ένα έργο που περιέχει όλες αυτές τις ποιότητες. Ο λόγος για μια πλούσια και πολυπρόσωπη παραγωγή πανελλήνιας εμβέλειας, που αυτονόητα εντάσσεται στις μεγάλες αντίστοιχες θεατρικές παραγωγές του φετινού καλοκαιριού, το έργο «ΔΕΛΗΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ» των σπουδαίων θεατρικών συγγραφέων Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, ο Μιχάλης Μητρούσης, με μακρά και θαυμαστή δημιουργική διαδρομή στη σκηνή, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Συμπρωταγωνιστεί η διακεκριμένη και αγαπητή ηθοποιός Όλγα Πολίτου. Μαζί τους επί σκηνής έξι εξαιρετικοί Σερραίοι ηθοποιοί - με αλφαβητική σειρά οι Βαγγέλης Ζλατίντσης, Γιώργος Καρύδας, Παντελής Παπαδόπουλος, Αστέριος Πολυχρονίδης, Χριστίνα Σωτηριάδου και Αστερόπη Χαριτίδου - γνωστοί για την ποιότητα της προσφοράς τους στα θεατρικά δρώμενα του τόπου τους αλλά και στο ευρύτερο θεατρικό τοπίο της χώρας.


Λίγα λόγια για το έργο

Μετά την επιστροφή του γιου του Γιώργου, που σπούδαζε στη Σουηδία, ο Αντώνης Δελησταύρου, χήρος εδώ και χρόνια, αλλά κοτσονάτος ακόμα, του αναθέτει τη διεύθυνση του εργοστασίου, για να απαλλαγεί ο ίδιος και να ξαναφτιάξει την προσωπική του ζωή. Κάθε φορά όμως που γνωρίζει μια ενδιαφέρουσα γυναίκα, βρίσκει μπροστά του τον ίδιο πάντα αντίζηλο: τον γιο του. Όπως όλες οι κωμωδίες του Σακελλάριου και του Γιαννακόπουλου, έτσι κι αυτή διακρίνεται για τον γρήγορο διάλογο, την καλοστημένη δράση και τον έντονο λαϊκό χαρακτήρα, και προβάλλει το κωμικό στοιχείο που ενυπάρχει ακόμα και στα πιο δραματικά θέματα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Γενική είσοδος 10 €, Μειωμένο 8 € (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, άνω των 65 ετών κ.λπ.).
Προπώληση: 8 € στο Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη και στο viva.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video