ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση της ΣΕΑΥ Αλεξανδρούπολης για δημοσίευμα που στοχοποιεί Αστυνομικό

Ανακοίνωση της ΣΕΑΥ Αλεξανδρούπολης για δημοσίευμα που στοχοποιεί Αστυνομικό
Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του τοπικού τύπου και αναφέρεται σε συνάδελφό μας, μέλος της Ένωσης μας, με άδικα, απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπο της κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της, οφείλουν να ειπωθούν ορισμένα πράγματα.

Οι συνάδελφοί μας καθημερινά λειτουργούν με επαγγελματισμό εκτελώντας τα πολυάριθμα καθήκοντά τους με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ασφάλειά τους, ενεργώντας πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία και τις διαταγές της Υπηρεσίας.

Τυχόν περιστατικά που χρήζουν διερεύνησης σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά Αστυνομικών ή πράξεις που προσβάλουν τους πολίτες τότε αυτοί μπορούν να υποβάλουν έγγραφη καταγγελία στην ειδική Υπηρεσία που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, ως οργανισμός αυτοκάθαρσης. Οποιαδήποτε άλλα σχόλια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο γίνονται με μόνο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.

Σε κάθε περίπτωση όμως όπου στοχοποιούνται συνάδελφοί μας, εμείς θα είμαστε στο πλάι τους στηρίζοντάς τους έμπρακτα με νομική κάλυψη ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώνει αδίκως χαρακτήρες και πρόσωπα.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video