ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόλη & Πολίτες: Διαπράχθηκε ένα πολιτικό έγκλημα - Θα χαθεί η ευκαιρία για το νέο ΓΠΣ της Αλεξανδρούπολης

Πόλη & Πολίτες: Διαπράχθηκε ένα πολιτικό έγκλημα - Θα χαθεί η ευκαιρία για το νέο ΓΠΣ της Αλεξανδρούπολης
Η δημοτική παράταξη "Πόλη & Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ
Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ

Ένας εντελώς άπειρος Δήμαρχος ψήφισε κόντρα στους μελετητές που ο ίδιος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμφώνησε από το 2014 μέχρι σήμερα να εκπονήσουν την μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.), αλλά και κόντρα στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, αφού οι μηχανικοί μας έχουν ταυτισμένη άποψη με αυτήν των μελετητών!!

Ο κος Ζαμπούκης χωρίς αιτιολόγηση και τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη ζήτησε να επεκταθεί το όριο που όριζαν οι μελετητές και οι εισηγητές μηχανικοί του Δήμου μας, βόρεια της Νέας Χηλής, με μέγιστο κίνδυνο να τιναχτεί στον αέρα όλο το Γ.Π.Σ. (που ορίζει κάθε φορά για τουλάχιστον 20 χρόνια τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής μας γενικά και ειδικά οικονομίας).

Και αυτό διότι μετά την ψήφιση του θέματος όπως πρότεινε ο κ. Ζαμπούκης, απαιτούνται τώρα (αφού πρόκειται για μια άλλη πλέον περιοχή) νέες μελέτες γεωλογικές και περιβαλλοντικές ως και συγκριτικός πίνακας που θα αιτιολογεί όλη αυτή την νέα άκαιρη απαράδεκτη και αντιεπιστημονική επέκταση. Πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει πιθανότητα να προλάβουμε τα χρονικά όρια.

Και τούτο ενώ ο πληθυσμός του Δήμου Αλεξανδρούπολης μειώθηκε κατά 4% περίπου και ήδη η δική μας δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε δύο επεκτάσεις (Μαϊστριανά - Φυτώριο και Ν. Χηλή) με χιλιάδες στρέμματα που έγιναν οικόπεδα, πλέον 800 στρεμμάτων κοντά στο νοσοκομείο.

Σημειωτέον ότι ο κος Ζαμπούκης «καιγόταν» στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για τον χρόνο και δεν ήθελε αναβολή της συζήτησης ούτε για 15 μέρες, αφού στις 31/12/2022 είναι η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης της μελέτης, στην αποκεντρωμένη Περιφέρεια.

Μιλάμε για ένα πολιτικό έγκλημα που διαπράχθηκε. Θα χαθεί η ευκαιρία για το νέο ΓΠΣ. Γιατί όμως;

Μήπως, όπως αναφέρουν οι φήμες, για να ικανοποιηθεί η επιθυμία κάποιων που έχουν ακίνητο βόρεια της Ν. Χηλής και με τη νέα απαράδεκτη επέκταση συμπεριελήφθη και το δικό τους;

Ρωτάμε, γιατί εμείς γνωρίζουμε το θέμα επτά έτη τώρα, όταν δεχόμασταν ήδη τις πιέσεις, γι’ αυτό το θέμα και είχαμε αρνηθεί.

Από την παράταξη
«Πόλη και Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης»
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video