ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πάτωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην αξιολόγηση και χάθηκαν 923.000 € για την αγροτική οδοποιία της Δ.Ε. Φερών

Πάτωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην αξιολόγηση και χάθηκαν 923.000 € για την αγροτική οδοποιία της Δ.Ε. Φερών
Ποσό 106.881.259,33 ευρώ εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αγροτική οδοποιία Δήμων, μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».

Για την Π.Ε. Έβρου εγκρίθηκε ποσό 1.248.000 ευρώ για την αγροτική οδοποιία των Δήμων Ορεστιάδας και Σουφλίου, μετά από προτάσεις που είχαν υποβάλλει οι δύο Δήμοι και εγκρίθηκαν από το υπουργείο.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Ορεστιάδας χρηματοδοτείται με 748.000 ευρώ για την ολοκλήρωση τμήματος του αγροτικού δρόμου σύνδεσης της Κοινότητας Πενταλόφου με τον παλαιό οικισμό Μπάρας και ο Δήμος Σουφλίου με 500.000 ευρώ για την βελτίωση αγροτικής οδοποιΐας επιλεγμένων παρέβριων τμημάτων εντός αναδασμών στο τμήμα Σουφλίου προς βιολογικό καθαρισμό.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέβαλλε δύο προτάσεις, συνολικού ύψους 923.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στο Αρδάνιο και στο Δορίσκο της Δημοτικής Ενότητας Φερών, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν λόγω μη εκπλήρωσης των κριτηρίων επιλεξιμότητας. Μάλιστα μετά την αξιολόγηση οι προτάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατατάχτηκαν στις τελευταίες θέσεις και συγκεκριμένα στην 268η και την 289η θέση, σε σύνολο 294!

Πόση ανικανότητα πια από αυτήν τη δημοτική αρχή; Το θέμα είναι ότι άλλη μια ευκαιρία χάθηκε για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιΐας στη Δ.Ε. Φερών.Σε σχετική ανακοίνωση η δημοτική παράταξη "Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης" σημειώνει:

«Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ο οποίος είχε τις υψηλότερες θέσεις σε απορρόφηση κονδυλίων και έργα, κατάντησε να είναι τελευταίος με τον κ. Ζαμπούκη στο τιμόνι του.

Δυστυχώς άλλη μία ευκαιρία χάθηκε. Χάθηκαν ακόμη 923.000 ευρώ από το πρόγραμμα που αφορούσε ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στο Αρδάνιο και στο Δορίσκο της Δημοτικής Ενότητας Φερών!

Η αξιολόγηση των προτάσεων του Δήμου μας, μάς χάρισε την 289η θέση σε σύνολο 294!

Αν υπάρχει ίχνος ντροπής και υπευθυνότητας καλούμε έστω και έναν πολιτικά αρμόδιο για το θέμα, να παραιτηθεί.

Ο κατήφορος δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο για τον Δήμο και οι εκλογές του Οκτώβρη του 2023 φαντάζουν πλέον πολύ μακρινές.

Κανένας προγραμματισμός, κανένα όραμα, κανένα στρατηγικό σχέδιο, καμία συνεργασία με τους υπαλλήλους, καμιά πολιτική ευθύνη.

Ο Δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι... με αυτή τη Δημοτική Αρχή.

Και ρωτάμε κ. Ιντζεπελίδου: Τα επίσημα στοιχεία της αξιολόγησης, είναι και αυτά λασπολογία;»

Φωτογραφία αρχείου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video