ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ για τα 78 χρόνια από την απελευθέρωση των Φερών και του Διδυμοτείχου

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ για τα 78 χρόνια από την απελευθέρωση των Φερών και του Διδυμοτείχου
Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ, σε συνεργασία με τα Παραρτήματα Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου - Ορεστιάδας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ, με αφορμή τα 78 χρόνια από την απελευθέρωση των Φερών και του Διδυμοτείχου από τους Ναζί κατακτητές, διοργανώνει τις ακόλουθες πολιτικές εκδηλώσεις:

• Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Φερών θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Σταύρο Μπάζα, μέλος της Ε.Π. Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Θα προηγηθεί χαιρετισμός από τον Τριαντάφυλλο Φωτιάδη, Αντιπλοίαρχο ε.α. και στέλεχος του ΚΚΕ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης Φερών από το ΚΚΕ, την ΚΝΕ και το Παράρτημα Αλεξανδρούπολης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

• Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 7:30 μ.μ. στο μνημείο για την απελευθέρωση του Διδυμοτείχου (1ο χλμ Διδυμοτείχου - Ελληνοχωρίου) θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Σταμάτη Γκατζίδη, Πρόεδρο του Παραρτήματος Διδυμοτείχου - Ορεστιάδας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και στέλεχος του ΚΚΕ. Θα προηγηθεί χαιρετισμός από τον Τριαντάφυλλο Φωτιάδη, Αντιπλοίαρχο ε.α. και στέλεχος του ΚΚΕ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από το ΚΚΕ, την ΚΝΕ και το Παράρτημα Διδυμοτείχου - Ορεστιάδας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

• Κυριακή 4 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί ιστορικός περίπατος στην πόλη του Διδυμοτείχου από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Φωτογραφία αρχείου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video