ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυλαία για την πιο λαμπερή ΝΟΑ Regatta που έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης

Αυλαία για την πιο λαμπερή ΝΟΑ Regatta που έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης
Μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας Covid-19 η ΝΟΑ Regatta επέστρεψε εντυπωσιακά με την συμμετοχή 180 αθλητών από πέντε χώρες. Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν και αρμένισαν στα νερά του Θρακικού πελάγους από 12 έως 16 Ιουλίου ενώ προηγήθηκε από 10 έως 12 Ιουλίου προπονητικό camp για τα optimist.

Στην κατηγορία optimist συμμετείχαν 118 αθλητές, στην κατηγορία ILCA4 42 αθλητές, στην κατηγορία ILCA6 8 αθλητές, στην κατηγορία ILCA7 4 αθλητές και στην κατηγορία ΑμεΑ HΑNSA303 για πρώτη φορά 8 αθλητές.


Αξιοσημείωτο ήταν το πάρα πολύ υψηλό επίπεδο των αθλητών καθώς ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) είχε την τιμή να φιλοξενήσει τις εθνικές ομάδες optimist πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου πρωταθλήματος καθώς και την εθνική των ILCA4 μαζί με τους προπονητές τους Αντώνη Δροσόπουλο και Χάρη Γκανιάτσα αντίστοιχα

Στους αγώνες εκτός της Ελλάδας έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από την Κύπρο, την Τουρκία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.


Η ομάδα του ΝΟΑ δεν έλειψε από τα μετάλλια καθώς κατάκτησε στην κατηγορία optimist F-12 την 4η Θέση και στην κατηγορία F-11 την 2η θέση με την Γιαννακίδου Δέσποινα, στην κατηγορία ILCA6, την 2η Θέση αγοριών με τον Ιωάννη Χατζηκωνσταντινίδη και στην κατηγορία Hansa 303 την 2η θέση με τους Ταξιλδάρη Αλέξανδρο και Τσικουρέλη Δημήτριο, και την 3η θέση με τον Αγγελώνια Θεόδωρο.

Στα optimist συμμετείχαν οι αθλητές Γιαννακίδου Δέσποινα (48η θεση γενικής), Γιαννακίδης Γρηγόρης 55η, Παπαδάκης Δημήτρης 86η, Καγούδη Ελισάβετ 111η και Χρυσοχόου Μάριος-Δημήτρης 114η αντίστοιχα. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Στην κατηγορία HANSA 303 συμμετείχαν οι Ταξιλδάρης Αλέξανδρος, Τσικουρέλης Δημήτριος, και Αγγελώνιας Θεόδωρος με προπονητή τον Άγγελο Ανάσογλου.


Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενταγμένη στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας, του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου.  

Ο ΝΟΑ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της φετινής ΝΟΑ Regatta που χωρίς την συνδρομή τους δεν θα ηταν δυνατή η πραγματοποίηση ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

Ευχαριστεί τους: GASTRADE LNG Alexandroupolis & Thrace, NORTH AEGEAN SLOPS AE, Alexander Beach Hotel, Ramada Thraki Hotel, Blue Star Ferries, NOA café, 4All, Sailing and More, VMG, One Design Specialist, Μύλοι Θράκης, Πανεμπορική Χατζημιχαήλ, AVIN.


Ευχαριστίες στα μέλη και τον πρόεδρο της επιτροπής αγώνα Γιάννη Παυλίδη καθώς και στα μέλη και τον πρόεδρο της επιτροπής ενστάσεων Κώστα Τσαντίλη για την άψογη διοργάνωση. Επίσης θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της επιτροπής ΑμεΑ της ΕΙΟ κ. Βασίλη Χριστοφόρου όπως και στο μέλος της επιτροπής ΑμεΑ κ. Κατερίνα Γουλελιού που στήριξαν ουσιαστικά το εγχείρημα, Επίσης θερμές ευχαριστίες στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για την αποστολή της ομάδας ΑμεA με συνοδό τον προπονητή Νίκο Μπεναξίδη και στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου για την συμμετοχή στον αγώνα.


Ευχαριστίες σε όλους όσους συνέδραμαν με πνεύμα εθελοντισμού για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Ο ΝΟΑ ανανεώνει το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2023 στην 13η ΝΟΑ Regatta!





[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video