ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρέμβαση του ΚΚΕ για την καταστροφική πυρκαγιά στο Δάσος Δαδιάς

Παρέμβαση του ΚΚΕ για την καταστροφική πυρκαγιά στο Δάσος Δαδιάς
Για τρίτο 24ωρο συνεχίζει ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς στο Σουφλί Έβρου, παρά την φιλότιμη προσπάθεια των πυροσβεστών, που με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουν, καταβάλουν τιτάνιο αγώνα για να σωθεί ένα μοναδικό πευκοδάσος και το καταφύγιο άγριων ζώων, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Σιδέρη Μιχαηλίδη, μέλους της Ε.Π. ΑΜ-Θ και Γραμματέα της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ με τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Καλακίκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πέτροβιτς, ζητήθηκε ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής εικόνα στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με επίγεια και εναέρια μέσα. Παρόλα αυτά η κατάσταση παραμένει κρίσιμη καθώς αυτές τις ώρες καίγεται το παλιό δάσος και το καταφύγιο των αρπαχτικών.

Εκ μέρους του ΚΚΕ απαιτήθηκε από το σύνολο του κρατικού μηχανισμού (Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμο) να διατεθούν όλα τα απαραίτητα μέσα για τον περιορισμό και την κατάσβεση. Να επιταχθεί το σύνολο των μηχανημάτων και του αναγκαίου ανθρώπινου δυναμικού των υπηρεσιών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Να κηρυχτεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πέρα από την μέχρι σήμερα ισχύουσα για τις πλημμύρες.

Επίσης, «εκφράστηκε η ανησυχία των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης και της γύρω περιοχής λόγω της αποπνικτικής κατάστασης που επικρατεί από χθες και επιδεινώθηκε σήμερα το πρωί στην ατμόσφαιρα. Απαιτήθηκε να γίνουν άμεσα μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και αν χρειαστεί να δοθούν οδηγίες στον πληθυσμό. Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δεσμεύτηκε να προβεί στις παραπάνω ενέργειες».

«Οι δυνάμεις του ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στη διάθεση των αρμοδίων αρχών για να συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο», τονίζει η Ε.Π. ΑΜ-Θ του ΚΚΕ.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video