ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θέλουμε το φαγητό που αξίζουμε! Ταΐστε εμάς, όχι τους κερδοσκόπους!

Θέλουμε το φαγητό που αξίζουμε! Ταΐστε εμάς, όχι τους κερδοσκόπους!
Η Greenpeace αναλαμβάνει δράση γιατί οι εποχές είναι κρίσιμες. Η ακρίβεια χτυπά πρώτους εμάς, όσο οι πολιτικοί αδρανούν και κάνουν όμορφες δηλώσεις.

Χρειαζόμαστε άμεσα μέτρα για να έχουμε όλοι οι πολίτες πρόσβαση σε επαρκή, υγιεινή τροφή σε προσιτές τιμές, που θα μας ανακουφίσουν την τσέπη και θα μας γλιτώσουν από μερικές από τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.

Γι’ αυτό, ζητάμε μαζί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να κάνει τη δουλειά του και να προχωρήσει σε επείγουσες αλλαγές στην ελληνική γεωργία. Ειδικά τώρα, εν μέσω μίας ακόμα κρίσης, με τις τιμές των προϊόντων να μην σταματούν την εξωφρενική τους άνοδο, πρέπει να μπει ένα φρένο. Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας!

[  ##file-signature##  Υπόγραψε εδώ!  ]

Πρόσφατα, πήγαμε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και παραδώσαμε μία καρτ ποστάλ στον Υπουργό, “ευχαριστώντας” τον για την αδιαφορία του σχετικά με την επισιτιστική κρίση και τις τιμές των τροφίμων.


Εκτός από την υπογραφή σου, έχεις τη δύναμη να μας βοηθήσεις να πιέσουμε ακόμα περισσότερο: στείλε και εσύ την καρτ ποστάλ με email στον Υπουργό και ζήτα του να φροντίσει άμεσα για την τροφή μας.

[  ##hand-pointer##  Πάτησε εδώ!  ]
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video