ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη βία κατά των γυναικών

Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη βία κατά των γυναικών
Η North Tree Productions, στα πλαίσια του 1ου UFFS (Universal Film Festival Samothraki), σας προσκαλεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 22:00 στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Φλοίσβος» σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη βία κατά των γυναικών υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών - Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή ταινιών μικρού μήκους με θέμα τη γυναίκα, από ταινίες μικρού μήκους που θα λάβουν μέρος στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου "Universal Film Festival Samothraki" (www.uffsam.com) που θα πραγματοποιηθεί στη Σαμοθράκη 25-28 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει ανάγνωση αποσπάσματος θεατρικού μονολόγου που πραγματεύεται τη βία κατά των γυναικών από την Κλεοπάτρα Εμμανουήλ Κυριακοπούλου (ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας), παρουσία - παρουσίαση, έκθεση και ανάγνωση ποιήματος εκ μέρους της κας Μαρίας Βερβέρη Κράουζε (Λαογράφος, Ποιήτρια και Ζωγράφος), ενώ περιμετρικά του χώρου θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας με πορτρέτα κακοποιημένων γυναικών από τους/τις μαθητές/τριες του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Θεόδωρος Κάστανος».

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόγραμμα εκδήλωσης
  • Welcome drink
  • Καλωσόρισμα από εκπρόσωπο της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης
  • Χαιρετισμός εκπροσώπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης
  • Σύντομη τοποθέτηση εκπροσώπου του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών - Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης
  • Σύντομος χαιρετισμός από εκπρόσωπο του UFFS
  • Σύντομη τοποθέτηση εκπροσώπων του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Θεόδωρος Κάστανος»
  • Προβολή ταινίας μικρού μήκους των μαθητών/τριών με τίτλο «Μπορείς κι εσύ»
  • Προβολή ταινιών μικρού μήκους συμμετεχόντων στο UFFS, με θέμα τη γυναίκα
  • Διάλειμμα - Μπουφές κεράσματος από το “VAZAKI”
  • Ανάγνωση ποιήματος, τοποθέτηση από την κα Μαρία Βερβέρη - Κράουζε
  • Ανάγνωση αποσπάσματος Θεατρικού μονολόγου από την ηθοποιό, σκηνοθέτη, συγγραφέα Κλεοπάτρα Εμμανουήλ Κυριακοπούλου
  • Προβολή ενημερωτικού spot με τίτλο «Η Νίκη είναι στο χέρι μου» του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης
  • Προβολή ταινιών μικρού μήκους συμμετεχόντων στο UFFS, με θέμα τη γυναίκα
  • Κλείσιμο της εκδήλωσης.

Είσοδος: Ελεύθερη.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video