ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου με την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου με την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
Αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου (Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε.) πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, καθώς και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου.


Στα πλαίσια των συναντήσεων, οι οποίες έγιναν έπειτα από σχετικό αίτημα της Ένωσης, τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν τους συνοριοφύλακες αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών τους και παραδόθηκε τόσο στην Φυσική όσο και στην Πολιτική Ηγεσία αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε.

Συγκεκριμένα:

• Εξήραν την πρόοδο στις προμήθειες υλικοτεχνικού εξοπλισμού που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια αλλά παράλληλα σημείωσαν εξειδικευμένες ελλείψεις σε ειδικού τύπου φορτηγών οχημάτων περισυλλογής, theromovan τύπου τζιπ με θερμικές κάμερες μεγάλης εμβέλειας καθώς και θερμικές κάμερες και drones για την αποτελεσματικότερη επιτήρηση των συνόρων.

• Σημείωσαν υπηρεσιακά ζητήματα που προκύπτουν από την καθημερινή επιχειρησιακή εφαρμογή του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης των Συνόρων και αιτήθηκαν την αναθεώρηση του μνημονίου συνεργασίας Ελληνικής Αστυνομίας - Ενόπλων Δυνάμεων.

• Επισήμαναν τις ελλείψεις σε αξιωματικούς, την αποδυνάμωση σε ανακριτικούς υπαλλήλους των Τ.Σ.Φ. με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία αυτών.

• Τόνισαν για πολλοστή φορά την αναγκαιότητα εξεύρεσης οριστικής λύσης στην παραμονή των αδαπάνως αποσπασμένων συναδέλφων τους με την επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΑ».

• Ανέδειξαν την αναγκαιότητα κατασκευής νέων κτιρίων - υποδομών των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης ή αναπαλαίωση των παλαιών υποδομών.

• Τέλος, ανέλυσαν θεσμικά, οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των συνοριακών φυλάκων.

Στο πλαίσιο της ειλικρινούς συζήτησης επιβεβαιώθηκε το κλίμα αμοιβαίας συνεννόησης με την Ηγεσία με γνώμονα, την διατήρηση του αισθήματος της ασφάλειας της κοινωνίας και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού, δίνοντας την υπόσχεση για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video