ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διεθνής Έκθεση Φωτογραφίας στο Τουριστικό Κέντρο Φερών

Διεθνής Έκθεση Φωτογραφίας στο Τουριστικό Κέντρο Φερών
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Eco-Conscious Minds to Stop Pollution in the Valuable Wetlands of Black Sea Basin - BioLearn» (Ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης για να σταματήσει η ρύπανση στους πολύτιμους υγροτόπους της λεκάνης απορροής της Μαύρης Θάλασσας), πραγματοποιείται διεθνής έκθεση φωτογραφίας από τις 9 έως τις 17 Ιουνίου στο Τουριστικό Κέντρο Φερών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης μπορεί κάποιος να δει μέσα από φωτογραφίες τις επιπτώσεις της ρύπανσης από απορρίμματα στους υγροτόπους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και την πλούσια βιοποικιλότητα που φιλοξενούν. Τρεις φωτογράφοι από κάθε χώρα εκθέτουν τις φωτογραφίες τους με σκοπό να αναδείξουν το περιβαλλοντικό ζήτημα των υδάτινων απορριμμάτων στην λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας αλλά και την οικολογική τους αξία, τη συμβολή τους στην οικονομία, αλλά και τη ζωτική τους σημασία για την επιβίωση του ανθρώπου.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι στο Τουριστικό Κέντρο Φερών. Πρώτη στάση της είναι η Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια ο επισκέπτης μέσα από τις εικόνες θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε σημαντικούς υγροτόπους της Τουρκίας, της Ουκρανίας, της Γεωργίας και της Βουλγαρίας.


Στην υλοποίηση του προγράμματος, συμβάλλουν 6 εταίροι από 5 διαφορετικές χώρες, που ανήκουν σε διάφορους δημόσιους φορείς, περιβαλλοντικές Μη Κυβερνητικές οργανώσεις και εθνικούς φορείς πάρκων και είναι αρμόδιοι για τη διαχείριση, την προστασία και την ανάδειξη αυτών των πολύτιμων υγροτόπων. Από την πλευρά της Ελλάδας συμμετέχει η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Δέλτα Έβρου και Δαδιάς.

Η κάθε χώρα συμμετέχει με έναν υψίστης σημασίας υγροβιότοπο, η Ελλάδα με το Δέλτα του Έβρου, η Τουρκία με τη Λίμνη Gala, η Ουκρανία με τη Μαύρη Θάλασσα και τους ποταμούς του Κάτω Δούναβη, η Γεωργία με το Εθνικό Πάρκο Kolkheti και η Βουλγαρία με τη Λίμνη Πομόρι.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Κοινού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2014-2020». Χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Γειτονίας και από τις χώρες που συμμετέχουν: Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ρουμανία, Τουρκία και Ουκρανία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε την τελική έκθεση της τρέχουσας κατάστασης των ποσοτήτων και των τύπων των απορριμμάτων στο Δέλτα Έβρου εδώ.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video