ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στον Έβρο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στον Έβρο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
Ανοικτές εκδηλώσεις σε περισσότερες από 30 πόλεις διοργανώνει το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου. Από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Κάλυμνο, πραγματοποιούνται, με σύνθημα “ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ”, δεκάδες δράσεις ενημέρωσης, πολιτισμού και αθλητισμού μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Μέλη προγραμμάτων απεξάρτησης, γονείς, εργαζόμενοι, εθελοντές, φίλοι και συνεργάτες του ΚΕΘΕΑ απευθύνουν κάλεσμα στο κοινό με στόχο την έγκυρη και νηφάλια ενημέρωση για τις εξαρτήσεις, μακριά από στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε σωφρονιστικά καταστήματα όπου το ΚΕΘΕΑ δραστηριοποιείται με προγράμματα συμβουλευτικής και θεραπείας.

#ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για μια ζωή με νόημα σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς!


Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στον Έβρο

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει τις εξής εκδηλώσεις στις παρακάτω περιοχές του Έβρου:

Τρίτη 21/06/2022

Σαμοθράκη

11:00-14:00 Περίπτερο με ενημερωτικό υλικό στο πάρκο Μαλαματίνα στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Σαμοθράκης.

Παρασκευή 24/06/2022

Δίκαια Έβρου

11:00 – 13:00 Περίπτερο με ενημερωτικό υλικό και συμβολική δενδροφύτευση στην κεντρική πλατεία Δικαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Δικαίων και το Κέντρο Υγείας.

Σάββατο 25/06/2022

Αλεξανδρούπολη

9:00-14:00 Εθελοντική αιμοδοσία στο Νομαρχείο (παραλιακή Αλεξανδρούπολης) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.

11:00-13:00 Βράβευση μελών των ομάδων κύριας φάσης θεραπείας νόμιμων εξαρτήσεων για την εθελοντική τους προσφορά στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης (Κλειστή για το κοινό εκδήλωση).

Ορεστιάδα

18:00-22:00 Περίπτερο με ενημερωτικό υλικό στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας και παράλληλες δράσεις (υπαίθρια παιχνίδια) με εθελοντές του Δήμου Ορεστιάδας.

18:00-22:00 Εικαστικό εργαστήρι στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας με μηνύματα σε κεραμικά γλαστράκια των δημοτών Ορεστιάδας και προσφορά στους ολοκληρώσαντες των ομάδων αλκοόλ και τζόγου.

18:00-22:00 Έκθεση αφισών του ΚΕΘΕΑ στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Κυριακή 26/06/2022

Αλεξανδρούπολη

21:00-24:00 Φωταγώγηση Φάρου Αλεξανδρούπολης και προβολή μηνυμάτων για την ΠΗΚΝ.

19:30-20:00 Ιστιοπλοϊκά Σκάφη των Ιστιοπλοϊκών Αθλητικών Συλλόγων της Αλεξανδρούπολης θα σχηματίσουν συμβολικά τον “κύκλο της αλλαγής” στον θαλάσσιο χώρο κάτω από το Φάρο (κόλπος Δυτικής Χερσαίας Ζώνης Αλεξανδρούπολης).

19:00-22:00 Υπαίθριο Εργαστήρι ζωγραφικής απέναντι από το Νομαρχείο (παραλιακή Αλεξανδρούπολης) με την Ζωγράφο - Παιδαγωγό Τέχνης, καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ, κ. Μαριάννα Παυλίδου και με την συμμετοχή παιδιών, φοιτητών, κοινού.

20:00-22:00 Συναυλία από το μαθητικό συγκρότημα της Αλεξανδρούπολης «Άκρον Άωτον» στον χώρο μπροστά από το Νομαρχείο (παραλιακή Αλεξανδρούπολης).

20:00-22:00 Αθλητική εκδήλωση στην παραλιακή Αλεξανδρούπολης (απέναντι από το Νομαρχείο): υπαίθριος αγώνας βόλεϊ ή μπάσκετ με σύνθημα «Παίζουμε για την Ζωή», ανοιχτός για το κοινό.

21:30 Συμβολικό δρώμενο με άναμμα κεριών σε σχήμα κύκλου στην πλατεία Φλοίσβου.

22:00-24:00 Προβολή ταινίας στο θερινό σινεμά «Φλοίσβος».

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο Διδυμότειχο και στο Σουφλί.

Οι εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2022 συνδιοργανώνονται με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Υπηρεσία Φάρων, Δήμο Αλεξανδρούπολης, Δήμο Ορεστιάδας, ΤΕΒΑ Ορεστιάδας, Κέντρο Πρόληψης Νομού Έβρου, Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης, Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ΔΠΘ, Σύλλογος Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, HelMSIC.

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις είναι ελεύθερη.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες με προβλήματα εξαρτήσεων και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video