ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο με παραδοσιακές μουσικές και τραγούδια από την Αλεξανδρούπολη

Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο με παραδοσιακές μουσικές και τραγούδια από την Αλεξανδρούπολη
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας 2022, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παραλία Βόλου, η οποία είναι αφιερωμένη στο Καστελόριζο. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα ταξίδι στην Ελληνική παραδοσιακή μουσική, με τίτλο «Φέξε μου φεγγαράκι μου», που παρουσίασε το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως «Εμμέλεια».


Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, εκπρόσωποι των Αρχών και πλήθος φιλότεχνων πολιτών.


Στο τέλος της συναυλίας ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε τα μέλη του συνόλου και τους υπευθύνους για την εξαίρετη παρουσίαση του προγράμματος και αναφέρθηκε στον στενούς δεσμούς αδελφικής αγάπης, που τον συνδέουν με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, με τον οποίο συμπορεύονται πολλά χρόνια μέσα στην Εκκλησία.


Από την μεριά του, ο υπεύθυνος του παραδοσιακού συνόλου π. Δημήτριος Κεσκίνης ευχαρίστησε για την τιμητική πρόσκληση, αναφέρθηκε στην ιστορία του συνόλου και των μελών του, πολλοί εκ των οποίων είναι μαθητές του σπουδαίου εκπροσώπου της Δημοτικής Παραδοσιακής Μουσικής Χρόνη Αηδονίδη και των συνεργατών του, επισημαίνοντας ότι το έργο αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά καρπός της Χάριτος του Θεού.


Πηγή: Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video