ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης

Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης
Την Κυριακή 19 Ιούνη 2022 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ., που συγκροτήθηκε την ίδια μέρα, έχει ως εξής:

Βλισίδου Εύα – Πρόεδρος
Καραμπατζάκης Αναγνώστης – Αντιπρόεδρος
Κουκοράβας Νίκος – Γεν. Γραμματέας
Γανίδης Θανάσης – Αν. Γραμματέας
Μακρυγιάννη Ευαγγελία – Ταμίας
Μανουσόπουλος Σάββας – Μέλος
Πυργελής Γιώργος – Μέλος

Στη Γενική Συνέλευση έγινε πλούσια και δημιουργική συζήτηση, ανταλλαγή εμπειριών, σκέψεων και προτάσεων μεταξύ των Αντιπροσώπων - γονέων για όλα τα ακανθώδη προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης (υποχρηματοδότηση, επιπτώσεις της πανδημίας, καθαριότητα σχολείων, τράπεζα θεμάτων, ελάχιστη βάση εισαγωγής κ.ά.).

Έντονος προβληματισμός αναπτύχθηκε για την παραπέρα ενεργοποίηση των γονιών μέσω των Συλλόγων Γονέων, ώστε με καλύτερους όρους, πιο ενιαία και διεκδικητικά να αντιμετωπίζονται τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν σε κάθε σχολείο αλλά και τα νέα μέτρα και αλλαγές που φαίνονται στον ορίζοντα της νέας σχολικής χρονιάς (συγχωνεύσεις τμημάτων, ολοήμερο πρόγραμμα κ.ά.).
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video