ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πεζοπορία του Δρομέα Θράκης στο Νερόμυλο της Παλαιάς Καβάλας

Πεζοπορία του Δρομέα Θράκης στο Νερόμυλο της Παλαιάς Καβάλας
Ο αθλητικός σύλλογος Δρομέας Θράκης κλείνει το Α' εξάμηνο των πεζοπορικών του διαδρομών, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, με μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση και την δροσιά, στο Νερόμυλο της Παλαιάς Καβάλας και στον ομώνυμο καταρράχτη που υπάρχει στην περιοχή, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

Η διαδρομή είναι μήκους 5 χιλιομέτρων περίπου με αφετηρία και επιστροφή από το ίδιο σημείο και με υψομετρικά γύρω στα 200 μέτρα κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Ξεκινάμε από το χωριό της Παλαιάς Καβάλας και κάνουμε την πρώτη μας στάση στον παλιό Νερόμυλο.

Στη συνέχεια κατηφορίζουμε μέσα από το μονοπάτι το οποίο κρύβει μια άγρια παραμυθένια ομορφιά ενός πλατανότοπου, κατά μήκος του όποιου συναντάμε ξύλινα γεφυράκια για να διασχίσουμε το ποταμάκι και ξύλινα σκαλοπάτια στα πιο δύσκολα σημεία και όμορφα σημεία θέασης όπου υπάρχουν ξύλινα παγκάκια για να απολαύσουμε τη δροσιά που μας προσφέρει η φύση αυτή την περίοδο κάνοντας το διάλειμμα μας.

Στη συνέχεια θα φτάσουμε στον πανέμορφο καταρράχτη όπου οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν μια όμορφη δροσιστική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά και θα είναι και το μεγάλο μας διάλειμμα πριν την επιστροφή.

Τέλος θα ακολουθήσει προαιρετικό γεύμα σε τοπική ταβέρνα της περιοχής.

Έτσι θα κλείσουμε όμορφα τη σεζόν και θα δώσουμε ραντεβού από τη νέα χρονιά με ακόμη περισσότερες και ξεχωριστές διαδρομές.

Εκκίνηση της αποστολής από το δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης "Φώτης Κοσμάς" στις 8:00 π.μ. με λεωφορείο και ΙΧ (μπορούν να ανεβούν πεζοπόροι και από Κομοτηνή - Ξάνθη, με συνεννόηση).

Τελικό ραντεβού συνάντησης όλων των πεζοπόρων 10:00 π.μ. στο χωριό της Παλαιάς Καβάλας.

Αρχηγός αποστολής: Δημήτρης Κωστόπουλος.

Την πεζοπορία υποστηρίζει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Με ΙΧ η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στα 6 ευρώ το άτομο (10 το ζευγάρι ή γονέας με παιδί), ενώ με το λεωφορείο 25 ευρώ το άτομο. Εγγραφές με λεωφορείο μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου (εάν δεν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός πεζοπόρων, η μετακίνηση θα γίνει μόνο με ΙΧ).

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ.

Τα χρήματα θα κατατίθενται στον λογαριασμό του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, στην τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR3101711830006183148954801.
Εάν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα πρέπει να καταβληθεί και το αντίστοιχο ποσό προμήθειας / εξόδων της τράπεζας.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και διά ζώσης στο γραφείο του ΔΡΟΜΕΑ, στο στάδιο "Φώτης Κοσμάς", καθημερινές 7:00 - 9:00 μ.μ.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, μια στεγνή αλλαξιά, ελαφρύ αντιανεμικό, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, αντηλιακό, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης …και μην ξεχάσετε την καλή σας διάθεση!
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video