ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Καβάλα το 4ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Αν. Μακεδονίας - Θράκης

Στην Καβάλα το 4ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Αν. Μακεδονίας - Θράκης
Στις 25-26 Ιουνίου 2022, στο LUCY HOTEL στην Καβάλα, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης) και των Σερρών, με οικοδεσπότη τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καβάλας και με την ενεργή υποστήριξη των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών της περιοχής και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Το 4ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης θα ασχοληθεί με θέματα που αφορούν το φαρμακείο του σήμερα και απευθύνεται τόσο στους φαρμακοποιούς από τους νομούς Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Σερρών, αλλά και από όλα τα μέρη της χώρας.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου θα λάβουν χώρα:

• Στρογγυλό Τραπέζι για το «Ελληνικό Φαρμακείο: προοπτικές και προκλήσεις του αύριο», στο οποίο την κεντρική εισήγηση θα κάνει ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς, ενώ θα συμμετέχουν οι κ.κ.: Σεραφείμ Ζήκας, πρόεδρος ΙΔΕΕΑΦ και γενικός γραμματέας ΠΦΣ, Κατερίνα Μπουρουτζόγλου, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Δράμας, Αθανάσιος Μαλάκης, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Έβρου, Αναστάσιος Ταρενίδης, αντιπρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Ξάνθης. Γουλδέν Χουσεΐν Ογλού, αντιπρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Ροδόπης, και Αναστάσης Ρόντσης, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Σερρών.

Στη συζήτηση θα προεδρεύσει η κυρία Αναστασία Ρακιτζή, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Καβάλας.

Ενημέρωση από τον ΠΦΣ για τον νέο τρόπο υποβολής και εκκαθάρισης συνταγών με θέμα «Τακτικός έλεγχος συνταγών φαρμάκων». Την εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς και το θέμα θα παρουσιάσει το μέλος του Δ.Σ. ΠΦΣ και πρόεδρος του Φ.Σ. Χανίων κ. Εμμανουήλ Κατσαράκης.

Ενότητα με θέμα «Η meta εποχή του φαρμακείου», κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:

- «Συμπράξει φαρμακείων» από τον κ. Αθανάσιο Γουβάλα, φαρμακοποιό MSc.

- «Νομοθετικές μεταρρυθμίσεις στη meta εποχή του φαρμακείου» από τον κ. Ηλία Δημητρέλλο, νομικό σύμβουλο Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

- «Πρόσφατες ευρωπαϊκές προοπτικές και προκλήσεις στον χώρο του φαρμακείου» από τον κ. Ανδρέα Βίτσο, φαρμακοποιό, πρόεδρο Φ.Σ. Ζακύνθου, σύμβουλο της Ελληνικής αντιπροσωπείας στην PGEU.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα:
 • Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στη φαρμακευτική αγωγή: Προκλήσεις και προοπτικές για το φαρμακευτικό επάγγελμα.
 • Η Νανο-τεχνολογική πλατφόρμα και η μορφολογία των σύγχρονων και καινοτόμων εμβολίων.
 • iGEM MetaThess: Καινοτόμες προσεγγίσεις στη μοριακή διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα.
 • Διαχειρίζομαι το τραύμα σύμφωνα με τις Εθνικές Συστάσεις.
 • Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας τη μετά-Covid εποχή. Ευκαιρίες και προκλήσεις.
 • Καθημερινός Πόνος και Φλεγμονή: Ο ρόλος των ΜΣΑΦ στην αντιμετώπισή τους.
 • Η θέση της νιμεσουλίδης στην αντιμετώπιση του οξέος πόνου.
 • Ο συμβουλευτικός ρόλος του φαρμακοποιού στον χειρισμό συχνών παθολογικών καταστάσεων του πεπτικού συστήματος.
 • Hypertension Diabetes Corner - υπηρεσίες ενίσχυσης της συμμόρφωσης και συμβολής στη ρύθμιση για άτομα με παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου.
 • Διατροφικά κενά στην καθημερινότητα των παιδιών και πώς μπορούν αυτά να καλυφθούν.
 • 8 χρόνια Kavala Medical Group.

Ακόμη, το Σάββατο, σε παράλληλη αίθουσα, θα πραγματοποιηθεί WORKSHOP «Η σύγχρονη τεχνολογία των νανο-εμβολίων. Περιπτωσιολογική μελέτη των νανο-εμβολίων εναντίον του ιού SARS-CoV-2» “CASE STUDY ON NANOVACCINES”, την επιμέλεια του οποίου έχει ο κ. Κωνσταντίνος Δεμέτζος, καθηγητής Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και Νανοτεχνολογίας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ακαδημαϊκός, τακτικό μέλος, Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών, Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών 2018. Την εισαγωγική ομιλία με θέμα «Η λιποσωμιακή τεχνολογία στα συμπληρώματα διατροφής: κλινικές αποδείξεις» θα κάνει ο κ. Ηλίας Κατσόγιαννης, φαρμακοποιός, MSc.

Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με προϊόντα και υπηρεσίες φαρμακείου.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε το www.panmakthrakiko.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video