ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ελεύθερη η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης έως τις 10 Ιουλίου

Ελεύθερη η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης έως τις 10 Ιουλίου 2022
Ελεύθερη για όλους θα είναι η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022.

Από 11 Ιουλίου το αντίτιμο εισόδου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης θα είναι 6 ευρώ, και 3 ευρώ για όσους δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο. Απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου εισόδου τα παιδιά και οι νέοι ηλικίας έως 25 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Πολιτισμού, σε υπόμνημά τους προς την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη (εδώ το υπόμνημα), χαρακτήριζαν ως απαράδεκτο το εισιτήριο των 6 ευρώ για την είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, ειδικά σε μια πόλη που δεν είχε ποτέ Αρχαιολογικό Μουσείο και που περιμένει χρόνια για να δει και να γνωρίσει επιτέλους τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.

Τελικώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου, η είσοδος στο μουσείο θα είναι δωρεάν ως τις 10 Ιουλίου 2022.

Η ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου:

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου ενημερώνει το κοινό ότι έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 η είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης θα είναι ελεύθερη για όλους.

Σύμφωνα με την τροποποίηση κοινής υπουργικής απόφασης «Καθορισμός αντιτίμου επίσκεψης οργανωμένων αρχαιολογικών χώρων, ιστορικών τόπων, μνημείων και μουσείων - Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου» (Β΄ 2666), ως προς το άρθρο 1» (ΦΕΚ 3279/Β/24-06-2022), από 11 Ιουλίου το αντίτιμο εισόδου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης διαμορφώνεται ως εξής:
  • Μεμονωμένο κύριο εισιτήριο 6 €
  • Μεμονωμένο μειωμένο εισιτήριο 3 €

Για ενημέρωση σχετικά με σχετικές απαλλαγές ή εκπτώσεις μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.culture.gov.gr/el/service/SitePages/view.aspx?iID=2695

Από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 ισχύει το παρακάτω πρόγραμμα λειτουργίας του Μουσείου:
  • Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή: 08:30 - 15.30
  • Σάββατο: 13:00 - 20:30
  • Τρίτη κλειστό.

Διευκρινίζεται ότι η προσέλευση των επισκεπτών επιτρέπεται έως και είκοσι (20) λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου.

Όλοι οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μνημεία και τα Μουσεία αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου παραμένουν κλειστά την Κυριακή του Πάσχα και την ημέρα εορτασμού της Πρωτομαγιάς, επίσημες αργίες του Κράτους.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη προστασία από τον COVID-19 οι επισκέπτες των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του αρμόδιου φυλακτικού προσωπικού σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video