ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο Αγάπης με σκοπό την προβολή του έργου της Μητροπόλεως και την ενίσχυση του Κεντρικού και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων, του Συσσιτίου Απόρων, καθώς και των δυο Ιδρυμάτων της, του Ιωακειμείου Γηροκομείου και του Σταυριδείου περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, των οποίων η προσφορά στον εβρίτικο και θρακιώτικο λαό είναι τεράστια.

Ο Τηλεμαραθώνιος αυτός είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων μέσα στο 2022 και 2023 για τον εορτασμό του Ιωβηλαίου Έτους των 100 ετών από τη δημιουργία της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως που έγινε τον Νοέμβριο του 1922.

Ο Τηλεμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 13 Μαρτίου 2022 από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ.

Θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τις τρεις τοπικές τηλεοράσεις ALFA Τηλεόραση, ΔΕΛΤΑ TV και THRAKI ΝΕΤ και θα τον παρουσιάσει ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Διαδικτυακά μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από τα sites των προαναφερομένων τηλεοπτικών σταθμών καθώς και από το site της Ιεράς Μητροπόλεως www.imalex.gr

Στον Τηλεμαραθώνιο θα προβληθεί το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας μέσα από τους ανθρώπους που μοχθούν, εργάζονται ή διακονούν εθελοντικά, ώστε καθημερινά οι συμπατριώτες μας Θρακιώτες που έχουν βιοτικές ανάγκες να γίνονται αποδέκτες και να ωφελούνται από αυτό το έργο.

Ευχαριστούμε τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής μας που, προς τιμήν τους, ανταποκρίθηκαν ευχαρίστως στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας για την ανάδειξη του φιλανθρωπικού κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Έλα μαζί μας!
Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στις 6:00 το απόγευμα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video