ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στην Αλεξανδρούπολη

Το 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στην Αλεξανδρούπολη
Μετά από μια επιτυχημένη διοργάνωση στο φυσικό του χώρο, τις κινηματογραφικές αίθουσες της Δράμας, το 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας «ταξιδεύει» στην Αλεξανδρούπολη, χαρίζοντας σε όλους ένα απολαυστικό διήμερο!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα αποτελέσει, γι άλλη μια χρονιά, το «λιμάνι» του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και θα προβάλλει για δύο ημέρες στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης τις βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του Φεστιβάλ Δράμας 2021, εντάσσοντάς το σ’ ένα «μακρύ ταξίδι» επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το «μικρό».

Οι προβολές θα γίνουν τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 20:15 και την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 21:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Είσοδος ελεύθερη.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών του διημέρου.


(+σύν) με την ΚΛΑ! Η πρώτη ανοιχτή συνάντηση μελών και φίλων της ΚΛΑ

Το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε, με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, λαμβάνουμε τα δικά σας μηνύματα για ταινίες που θα επιθυμούσατε να προβληθούν και για δράσεις που προτείνετε να υλοποιηθούν.

Τώρα, ήρθε η ώρα για την πρώτη διά ζώσης επαφή μας!

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του Sars-Cov-2, σας περιμένουμε την Τρίτη 15 Μαρτίου στις 20:15 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
  • για να γνωριστούμε
  • να σας ακούσουμε
  • να συζητήσουμε
  • να καταγράψουμε τις προτάσεις σας
  • να σχεδιάσουμε
  • να δράσουμε
  • γιατί...
  • και η παρουσία σας μετράει... (+σύν)

Το ΔΣ της ΚΛΑ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video