ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Night Santa Run έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!

Το Night Santa Run έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!
Μετά το 1ο διαδικτυακό (λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων) Santa Run που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο Night Santa Run, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18:30 με σημείο εκκίνησης το selfie point #AXD στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης.

Η δράση έχει και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς οι συμμετέχοντες μπορούν εφόσον το επιθυμούν, να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ιδανικά ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 1 λίτρου, ζάχαρη, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι), τα οποία θα παραδοθούν μέσω του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΜΕΡΙΜΝΑ σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σημείο αφετηρίας του Night Santa Run είναι το σημείο #AXD στην παραλιακή λεωφόρο. Ακολούθως η διαδρομή με κατεύθυνση προς τον Φάρο και κατέβασμα από τη ράμπα στη νέα παραλιακή ζώνη φτάνει μέχρι τον Άγιο Εύπλου, επιστροφή μέσα από το λιμάνι και μέσω της ανηφόρας της οδού Κύπρου στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση στο Φάρο και επιστροφή στο σημείο #AXD.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής το κόκκινο σκουφάκι του Άη Βασίλη και η καλή διάθεση!

Χριστουγεννιάτικα κεράσματα, χορευτικά και εορταστικές μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου θα περιμένουν τους συμμετέχοντες στο σημείο τερματισμού!
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video