ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει την Ποϊραζίδου για απαράδεκτη, προκλητική και αντεργατική συμπεριφορά

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει την Ποϊραζίδου για απαράδεκτη, προκλητική και αντεργατική συμπεριφορά
Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου για την απαράδεκτη και προκλητική, όπως αναφέρει, συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζόμενους του Πολυκοινωνικού και του Δήμου.

Όπως επισημαίνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει κάνει σύστημα τις επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων, αφού έχει εξυβρίσει και παλαιότερα υπαλλήλους, προκαλώντας ερωτήματα όσον αφορά στη σκοπιμότητα της συμπεριφοράς της αυτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης για απαράδεκτη, προκλητική και αντεργατική συμπεριφορά, αφού φέρεται να χρησιμοποίησε γλώσσα πεζοδρομίου κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ταμείου και στράφηκε κατά του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων.

Αντί η διορισμένη Πρόεδρος να επικεντρωθεί στα προβλήματα του τομέα για τον οποίο είναι αρμόδια, αρέσκεται στο να υβρίζει και να συκοφαντεί εργαζομένους που ασκούν τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό, τηρώντας την νομοθεσία. Φαίνεται μάλιστα πως η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης έχει κάνει σύστημα τις επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων, αφού έχει εξυβρίσει και παλαιότερα υπαλλήλους, προκαλώντας ερωτήματα όσον αφορά στη σκοπιμότητα της συμπεριφοράς της αυτής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αναστάτωση στο Πολυκοινωνικό Δήμου Αλεξανδρούπολης από την αποτυχημένη διοίκηση της Ποϊραζίδου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video