ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Σεμινάριο για τους κινδύνους από τη ρύπανση στους υγροτόπους και άλλα περιβαλλοντικά θέματα

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης για να σταματήσει η ρύπανση στους πολύτιμους υγροτόπους της λεκάνης απορροής της Μαύρης Θάλασσας - BioLearn BSB - Project», ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου που συμμετέχει στο έργο, σε συνεργασία με την iSea, θα πραγματοποιήσει πενθήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με στόχο την προώθηση καλών πρακτικών σχετικά με τη διδασκαλία των κινδύνων στη βιοποικιλότητα που θέτει η ρύπανση στους υγροτόπους, αλλά και μια σειρά άλλων περιβαλλοντικών θεματικών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη, ώρες 17:00 - 20:00.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι και εργαζόμενοι τοπικών οργανώσεων, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και προσωπικό που εργάζεται σε προστατευόμενες περιοχές.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα περιλαμβάνουν τις παρακάτω θεματικές:
 1. Νερό - Πηγή Ζωής
 2. Ο κύκλος του νερού
 3. Υγρότοποι και η σημασία τους
 4. Οικοσυστήματα και Βιότοποι Υγροτόπων
 5. Βιοποικιλότητα
 6. Έδαφος
 7. Παρατήρηση της φύσης και Επιστήμη των Πολιτών
 8. Ρύπανση του Περιβάλλοντος
 9. Βιωσιμότητα
 10. Κλίμα και κλιματική αλλαγή
 11. Απειλές και διατήρηση υγροτόπων
 12. Χρήσεις υγροτόπων.  

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο δηλώστε εδώ: https://forms.gle/xGfgSvCpkk7ZFCZVA

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στο σύνολό του.

Περισσότερα για το σεμινάριο δείτε εδώ: https://isea.com.gr/wp-content/uploads/2021/12/iSea_Πρόσκληση-σε-εκπαιδευτικά-σεμινάρια.pdf

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα BioLearn εδώ: https://isea.com.gr/biolearn
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video