ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης

Εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 117, 107 παρ. 1 (Ν. 4194/2013, ΦΕΚ Α' 208/27-09-2013), ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Προέδρου και Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας είναι η Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021.

Σε περίπτωση που κανένας υποψήφιος Πρόεδρος δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψηφοδελτίων (50% συν ένα), η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους υποψηφίων Προέδρων την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Τα νέα Διοικητικά Συμβούλια θα αναλάβουν καθήκοντα από 1/1/2022 και για την επόμενη τετραετία.

Στις αρχαιρεσίες αυτές, για την εκλογή Προέδρου και Μελών του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δικηγόροι που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ψηφοφορία και η τυχόν επαναληπτική θα γίνει στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης από ώρα 07:00 π.μ. έως 07:00 μ.μ.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική και αποτελεί θεμελιώδες καθήκον του Δικηγόρου (άρθρο 103 παρ. 4 Ν. 4194/2013).

Οι υποψηφιότητες προέδρων και υποψηφίων συμβούλων που υποβλήθηκαν σύμφωνα με την σειρά των αιτήσεων είναι οι εξής:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Υποψήφιοι Πρόεδροι

Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου
Πέτρος Αλεπάκος

Υποψήφιοι για Μέλη του Δ.Σ.

Βασίλειος Δεμίρης
Βάια Δινδίνη
Κωνσταντίνος Γκοτσίδης
Δημοσθένης Φωτιάδης
Σοφία Ταλιαντζή
Νικόλαος Χριστάκης
Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου
Πασχαλιά (Λία) Καραχρήστου
Χρυσοβαλάντου (Βάλια) Βασιλακάκη
Μαρία Βρετοπούλου
Μαρία Αγγελακούδη
Ελένη Μπαλλάκη
Απόστολος Πουτουλούδης
Τερέζα Λιανού

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video