ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΕΕΚΤ μάς υπενθυμίζει τη συμβολή της κινητής τηλεφωνίας στη ζωή μας με μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων

Η ΕΕΚΤ μάς υπενθυμίζει τη συμβολή της κινητής τηλεφωνίας στη ζωή μας με μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων
Με τη φράση «Ανακαλύπτουμε - Εξελισσόμαστε - Προχωράμε», η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) παρουσιάζει μία σειρά από μικρού μήκους ταινίες, μέσα από τις οποίες θέτει στο επίκεντρο τη σχέση των ανθρώπων με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τις αμέτρητες επιλογές που εξασφαλίζουν σε επαγγελματίες όλων των επιχειρηματικών κλάδων αλλά και στην κοινωνική μας ζωή, την «επανάσταση» που φέρνει το 5G, αποτυπώνοντας την παράλληλη εξέλιξη της ζωής μας με εκείνη των δικτύων.

Στα σύντομα, αυτοτελή επεισόδια (1' έκαστο), καθημερινοί άνθρωποι μιλούν για τις δυνατότητες που τους προσφέρουν τα δίκτυα κινητών επικοινωνιών και για τις ανάγκες που τους βοηθούν να καλύπτουν τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική τους ζωή.

Οι «ήρωες» της καθημερινότητας

Μια δασκάλα αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα και τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα τεχνολογικά μέσα στην εκπαίδευση και την πρόσβαση όλων σε αυτή. Μια γυναίκα με προβλήματα όρασης εξηγεί πώς διευκολύνεται στην καθημερινότητά της χρησιμοποιώντας τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ένας αγρότης επισημαίνει την εξέλιξη που έχει το επάγγελμά του σε συνάρτηση με την ταυτόχρονη ανάπτυξη των δικτύων.

Μια οικογένεια περιγράφει το πόσο έχει απλοποιηθεί η καθημερινότητά τους μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, με τους γονείς να θυμίζουν πόσο διαφορετική και πιο σύνθετη ήταν η ζωή στο παρελθόν, ενώ μέσα από τα λόγια και τις κινήσεις του έφηβου γιου τους αποτυπώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το πώς η εξέλιξη της τεχνολογίας και των δικτύων κινητής τηλεφωνίας συνάδει με την εξέλιξη της ζωής μας. Τέλος, ένας παππούς και μια γιαγιά τονίζουν τις πρωτόγνωρες για εκείνους δυνατότητες που τους δίνονται για επαφή με τα παιδιά και τα εγγόνια τους μέσω των δικτύων.

Καταλυτική η συμβολή των δικτύων

Μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά σύντομων επεισοδίων, η ΕΕΚΤ υπενθυμίζει την καταλυτική συμβολή των δικτύων στη ζωή μας και πως αυτά που θεωρούμε αυτονόητα στην καθημερινότητά μας, αποτελούν τον πυρήνα της ταυτότητας του κλάδου κινητών επικοινωνιών, ενός κλάδου που συνεχώς εξελίσσεται. Μέσα από διαχρονικές και μεγάλες επενδύσεις των παρόχων, η κινητή τηλεφωνία καθίσταται η απαραίτητη υποδομή που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε εργαλείο μίας καθολικής, καθημερινής αλληλεπίδρασης με τον νέο ψηφιακό κόσμο και απελευθερώνει πολυεπίπεδες δυνατότητες για όλους, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και το σύνολο της κοινωνίας.

Η έλευση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G) που έχει μόλις ξεκινήσει σηματοδοτεί την απαρχή μια νέας συναρπαστικής εποχής, η οποία μας επιτρέπει να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, να εξελισσόμαστε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να προχωράμε σε ένα τεχνολογικά προηγμένο και πιο λειτουργικό αύριο.

Παρακολουθήστε τις ταινίες εδώ.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video