ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου στα Περιφερειακά Ιατρεία Φερών και Τυχερού και στο Κ.Υ. Σουφλίου

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου στα Περιφερειακά Ιατρεία Φερών και Τυχερού και στο Κ.Υ. Σουφλίου

Την Παρασκευή 5/11/2021, κλιμάκιο αποτελούμενο από τον συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου Σπύρο Δέδογλου, τα μέλη της Ν.Ε. Μενέλαο Μαλτέζο και Σταύρο Πεϊχαμπέρη, τα μέλη της θεματικής Υγείας, γιατρούς Γιώργο Καίσα και Χάρη Στάμο, τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών "Κοσμοσώτειρας" (Φέρες - Τυχερό) και την συντονίστρια της Ο.Μ. Σουφλίου Μαργαρίτα Κόκκορη, επισκέφτηκε τα Περιφερειακά Ιατρεία Φερών και Τυχερού και το Κέντρο Υγείας Σουφλίου.


Η πρώτη επίσκεψη έγινε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φερών όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης και μαζί συζήτησαν με τους υγειονομικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Στη συνέχεια στο Τυχερό, στο κλειστό Περιφερειακό Ιατρείο, το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τυχερού Δημήτρη Δαρούση και τον δημοτικό σύμβουλο Σάκη Δημούτση.


Η περιοδεία συνεχίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου όπου έγινε συζήτηση με τους υγειονομικούς, και ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στον Δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο.


Οι συναντήσεις έγιναν σε εξωτερικούς χώρους και οι διαπιστώσεις τραγικές.


Σε σχετική ανακοίνωση η Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

«Οι “άριστοι” του ετσιθελικού κράτους του Μητσοτάκη ξεδιπλώνουν το σχέδιο τους για την δημιουργία ΣΔΙΤ και στην υγεία με τους τοπικούς βουλευτές την ΝΔ να παρακολουθούν άλαλοι.

Με το πρόσχημα της πανδημίας κλείνουν τα περιφερειακά ιατρεία και υποβαθμίζουν τα Κέντρα Υγείας. Μόνο συνταγογραφήσεις κάνουν στα ιατρεία λένε, για να απαξιώνουν τον σημαντικό ρόλο των περιφερειακών ιατρείων που εξυπηρετούν κυρίως ηλικιωμένους σε χωριά “γηροκομεία”.

Οι γιατροί των περιφερειακών ιατρείων που πηγαίνουν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, διαπιστώνεται ότι δεν μπορούν να προσφέρουν λόγω της έλλειψης Κλινικής εμπειρίας.

Το Πολυδύναμο Ιατρείο των Φερών καταφέρνει με δυσκολία να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του και οι ίδιοι υγειονομικοί θεωρούν ότι ή άρση της απόφασης για την κατάργηση των εφημεριών είναι προσωρινή. Στο Τυχερό που εξυπηρετούσε 4.500 κατοίκους  και όπως μας είπε ο αντιδήμαρχος υπήρχαν ημέρες που είχε επισκέψεις μεγαλύτερες και από ΚΥ, από τις 6 ημέρες με ένα γιατρό σήμερα λουκέτο. Στο συγκεκριμένο ιατρείο ήταν δύο έμπειροι γιατροί και δύο νοσοκόμες.

Στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου ο όγκος των επισκέψεων μεγάλωσε και το προσωπικό μειώθηκε με αποτέλεσμα οι γιατροί και οι άλλοι υγειονομικοί να κάνουν τεράστιο αγώνα για να καταφέρουν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες του Δήμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ήδη έχει ετοιμάσει το σχέδιο για ένα νέο ΕΣΥ που θα δίνει μεγάλη βαρύτητα στην πρωτοβάθμια υγεία.

Η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για μας είναι αδιαπραγμάτευτη».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video