ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη
Σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε.Ε.Π. Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη, αναφέρει:

Σχετικά με τη χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Θράκη και τον Έβρο και προς αποκατάσταση της αλήθειας, η οποία πάντοτε δεινοπαθεί από τα λεγόμενα του, σε ότι αφορά την πανδημία, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκάθαρο σχέδιο, κορωνίδες του οποίου αποτελούν η διαρκής ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η επιχείρηση «Ελευθερία», που έχει ως στόχο τον εμβολιασμό όλων των Ελλήνων και τη δημιουργία φραγμού στην εξάπλωση της πανδημίας. Εν αντιθέσει με το ξεκάθαρο σχέδιο της κυβέρνησης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέχρι τώρα κρατά ανοιχτούς διαύλους με το «κίνημα των αντιεμβολιαστών», προσπαθώντας σταθερά να τους προσεταιριστεί προσδοκώντας κομματικά οφέλη, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή τους.

Σε ότι αφορά την ακρίβεια, το άλλο σημείο στο οποίο εστίασε την κριτική του ο κ. Τσίπρας, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι η οικονομία είναι ένα παγκόσμιο δυναμικό περιβάλλον, που συνεχώς μεταβάλλεται. Την παρούσα στιγμή, ως απότοκο της πανδημίας, η κατάρρευση της εφοδιαστικής αλυσίδας και η αύξηση του κόστους της ενέργειας, έχει προκαλέσει ένα κύμα ακρίβειας που χτυπά όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη. Η κυβέρνηση ήδη έχει προβεί στη λήψη των πρώτων άμεσων μέτρων ανάσχεσης, επιδιώκοντας την ανακούφιση των πολιτών όπως η συγκράτηση τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, η επιστροφή ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, η αύξηση του κατώτατου μισθού και για το 2022, τα προγράμματα ΓΕΦΥΡΑ Ι, ΙΙ κ.α.

Κι επειδή ο κ. Τσίπρας απέφυγε επιδεικτικά να αναφερθεί στα θέματα που ταλανίζουν τον Νομό μας, τον ρωτούμε:

- Ποια η θέση του για το μεταναστευτικό πρόβλημα; Στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση ή αποδέχεται αδιακρίτως το προπαγανδιστικό υλικό της ΜΙΤ, που αναπαράγουν οι εφημερίδες που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ;

- Συμφωνεί με την ύπαρξη του φράκτη που θωρακίζει τα χερσαία σύνορά μας ή με την άποψη της νεολαίας του κόμματός του που απαιτεί την απομάκρυνση του ;

- Συμφωνεί με την πρόταση της νεολαίας του κόμματός του για τρίμηνη στρατιωτική θητεία;

Τα αντανακλαστικά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν οξυμένα ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε κρίση με επιτυχία, όπως άλλωστε έχει ήδη πράξει με πλείστες όσες κρίσεις διαχειρίστηκε μέχρι τώρα, αφήνοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον μίζερο ρόλο του πλανόδιου μεταπράτη του ανθρώπινου πόνου σε όλα τα επίπεδα.

Για την ΔΕΕΠ Έβρου

Ο Πρόεδρος
Άκης Παρασκευόπουλος

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video