ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ πρέπει να στηρίξει επιτέλους τον Πρωτογενή Τομέα!

Περιφερειακή Σύνθεση: Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ πρέπει να στηρίξει επιτέλους τον Πρωτογενή Τομέα!
Διαβάσαμε Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης από το οποίο πληροφορηθήκαμε ότι ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος συμμετείχε σε «σύσκεψη (που) έλαβε χώρα στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι στην Κομοτηνή και της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας». Αναλογιστήκαμε ότι αν η κινητοποίηση είχε πραγματοποιηθεί κάπου αλλού ο Περιφερειάρχης δεν θα έμπαινε στην βάσανο της συμμετοχής στη συνάντηση αυτής!

Διαπιστώσαμε βέβαια ότι κακώς το Δελτίο Τύπου αναφέρεται σε συνάντηση με τους αγροτικούς συλλόγους (βλ. ανωτέρω) καθώς στην πραγματικότητα αυτοί οι οποίοι διοργάνωσαν την κινητοποίηση και με τους οποίους συναντήθηκε και συσκέφθηκε ο Περιφερειάρχης δεν είναι οι αγροτικοί σύλλογοι αλλά οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της Περιφέρειας.

Αναρωτιόμαστε αν έγινε καταληπτή η διαφορά!

Με δέος επίσης διαπιστώνουμε από το Δελτίο Τύπου ότι ο κ. Μέτιος και τα άλλα στελέχη της διοίκησής του που παρακάθισαν στην σύσκεψη μάλλον δεν κατανόησαν τα θέματα που τους έθεσαν οι κτηνοτρόφοι και για αυτό «ο κ. Μέτιος προέτρεψε τους κτηνοτρόφους να συγκεκριμενοποιήσουν και να καταγράψουν τα αιτήματά τους προκειμένου ο ίδιος να τα μεταφέρει στην ηγεσία του Υπουργείου». Είναι προφανές ότι δυστυχώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν τα κατανόησαν ώστε να είναι σε θέση να τα καταγράψουν!

Μπροστά σε αυτήν την τραγική κατάσταση και επειδή η κατάσταση είναι σοβαρότερη από ότι μπορεί να αντιληφθεί ο κ. Μέτιος και η διοίκησή του τον καλούμε να συγκαλέσει, άμεσα, το Περιφερειακό Συμβούλιο με θέματα τα ζητήματα που έθεσαν οι κτηνοτρόφοι και έμφαση στην κατανομή των κοινοτικών ενισχύσεων όπως αυτές επηρεάζονται από την κατανομή των βοσκοτόπων (αυτό που θέτουν οι κτηνοτρόφοι) καθώς και το θέμα που αφορά την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ από τους νέους γεωργούς της Περιφέρειάς μας λόγω της παρατεταμένης αδράνειας του Περιφερειάρχη παρά την ενημέρωση που του παρείχαμε δημόσια.

Εξυπακούεται πως είναι αναγκαία η συμμετοχή των ενδιαφερομένων φορέων στην συνεδρίαση.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video