ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη

Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου στην Αλεξανδρούπολη
Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης, η πρώτη συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Σε ανακοίνωσή της η Ομάδα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου σημειώνει:

Τρεις διαφορετικές γενιές με σύνθημα την ανάγκη για μία ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ συναντήθηκαν και με οδηγό την ενότητα εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου καθώς και των αρχών, αξιών και θέσεων που διαχρονικά πρεσβεύει και υπηρετεί.

Μέσα σε μία θερμή ατμόσφαιρα με βασικό μήνυμα την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, την ολική επαναφορά και την επανεκκίνηση του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου διαπιστώθηκε ότι:
  • Η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου ανατρέπει τους πολιτικούς συσχετισμούς και αλλάζει τα δεδομένα για την παράταξη.
  • Ενεργοποιεί μεγάλη μερίδα προοδευτικών πολιτών που βρίσκονταν στο πολιτικό περιθώριο ή σε άλλα κόμματα.
  • Μεγαλώνει και ενισχύει την παράταξη ενώ προσδίδει αποφασιστικά στην δημιουργία ενός μεγάλου προοδευτικού μετώπου σε ολόκληρη την κοινωνία.

Η υποψηφιότητα Παπανδρέου δεν έχει εξαρτήσεις. Προέρχεται από την βάση και υπηρετεί την βάση. Αποτελεί ασπίδα για την καταπολέμηση των κάθε είδους ανισοτήτων, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε αδύνατης ομάδας και κοινωνικά αποκλεισμένων.

Χωρίς την τελευταία Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και επί Πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου δεν θα μιλούσαμε σήμερα για τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, την πράσινη οικονομία, τα μέτρα για την πάταξη της διαφθοράς.

Σήμερα, διαμορφώνονται νέες προϋποθέσεις και δυναμική. Οι επερχόμενες εσωκομματικές διαδικασίες πρέπει να γίνουν μία γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής.

Είναι χρέος να συμβάλλουμε καταλυτικά στην εμβάθυνση της δημοκρατίας και της προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας. Να συγκροτηθεί μία νέα πολιτική και κοινωνική συμμαχία, μία δύναμη σιγουριάς και σταθερότητας αλλά και μίας καινοτόμας προοδευτικής αναγέννησης απέναντι στην κάθε είδους συντήρηση.

Τώρα είναι η ιστορική στιγμή, η παράταξη να αποτελέσει μέρος της λύσης για άλλη μια φορά, όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά και όχι μέρος του προβλήματος. Με οδηγό την γνώση, με πυξίδα την εμπειρία της ιστορικής πορείας, με την εγγύηση της μεγάλης προσφοράς της παράταξης μας στην χώρα και στην ελληνική κοινωνία ήρθε η ώρα να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας αλλάζοντας την μοίρα της Παράταξης και της Χώρας.

Η διαδρομή, οι αρχές, η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στη διεθνή πολιτική σκηνή, εγγυώνται και διασφαλίζουν την επόμενη μέρα για την παράταξη αλλά και την πατρίδα.

#PAMEMPROSTA

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video