ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήμος Αλεξανδρούπολης και Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετέχουν στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Δήμος Αλεξανδρούπολης και Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετέχουν στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιείται από 12 έως 14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Philoxenia αποτελεί διαχρονικά την ετήσια συνάντηση του τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών της Ελλάδας και πολλών άλλων χωρών από όλο τον κόσμο, έχει διεθνή ακτινοβολία και μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
  • Παρασκευή 12 Νοεμβρίου: 11:00-20:00, μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
  • Σάββατο 13 Νοεμβρίου: 10:00-20:00, για εμπορικούς επισκέπτες και κοινό
  • Κυριακή 14 Νοεμβρίου: 10:00-19:00, για εμπορικούς επισκέπτες και κοινό

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Δυναμικό παρών δίνει φέτος η Αλεξανδρούπολη στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της στρατηγικής για την τουριστική προβολή του, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει σε σημαντικά τουριστικά δρώμενα με κορυφαίο αυτό της PHILOXENIA 2021.

Στο περίπτερο 15, Stand 04Α, τα στελέχη του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης ως τουριστικό προορισμό τεσσάρων εποχών.

Η Αλεξανδρούπολη συστήνεται στους επισκέπτες ως τόπος φιλικός στην οικογένεια και στα παιδιά, πιστοποιημένος ως Bike Friendly προορισμός, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ένα από τα δυνατά της «όπλα», την παραδοσιακή θρακιώτικη κουζίνα.

Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που ασχολούνται εξ αντικειμένου με τον τουρισμό, θα υπάρχει δυνατότητα διανομής του προωθητικού τους υλικού (φυλλάδια, χάρτες, καρτολίνια, mini-banners κλπ) προς τους επισκέπτες.

Με σύγχρονο ψηφιακό τρόπο και με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα συστηθεί στους επισκέπτες και θα τους προσκαλέσει να αποκτήσουν μια πανέμορφη εμπειρία διακοπών σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας!

Συμμετοχή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης στη Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2021 που πραγματοποιείται από 12 έως 14 Νοεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο, που ως κεντρικό άξονα έχει το 12μηνο τουρισμό προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου μας και την πλούσια πολιτιστική παράδοση, καθώς και τις επιλογές που έχει ο επισκέπτης που αναζητά νέους παρθένους προορισμούς. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στον τουρισμό πόλης και τα αγροδιατροφικά προϊόντα της περιοχής, ενώ περίοπτη θέση στο περίπτερό μας έχει ο χάρτης που τονίζει την σημαντική γεωγραφική μας θέση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις Παρευξείνιες χώρες, με στόχο την περαιτέρω προσέλκυση ταξιδιωτών λόγω και της άμεσης γειτνίασης με μεγάλες τουριστικές αγορές.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα καλωσορίσει όλους τους επίσημους προσκεκλημένους των εγκαινίων της Philoxenia, Έλληνες και ξένους, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική του τόπου μας στο Φουαγιέ του Βελλίδειου Πολιτιστικού Κέντρου την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις 7:00 το απόγευμα.

Το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ βρίσκεται στο Περίπτερο 15, Stand 11Α.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video