ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απέχει η παράταξη "Πόλη & Πολίτες" από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Απέχει η παράταξη "Πόλη & Πολίτες" από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης
Η συμπεριφορά του κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και ο τρόπος λειτουργίας με τηλεδιάσκεψη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης όπου προεδρεύει, έχοντας την δικαιοδοσία να κλείνει το μικρόφωνο όποια στιγμή το θελήσει, σε οποιοδήποτε αντιπολιτευόμενο μέλος της επιτροπής έχει το λόγο, με το πάτημα ενός κουμπιού μας αναγκάζει:

Να αποσύρουμε από τις συνεδριάσεις τα δύο μέλη της παράταξης μας που καταλαμβάνουμε τις 2 από τις 9 συνολικά έδρες της επιτροπής.

Παρά την αλλαγή της Νομοθεσίας ο κ. Ζαμπούκης επιμένει να χρησιμοποιεί τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, ενώ:
  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο συνέρχεται πλέον στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ απαρτίζεται από 41 μέλη έναντι των 9 της Οικονομικής Επιτροπής.
  2. Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έχει εμβαδόν άνω των 200 τ.μ.
  3. Οι εισηγητές για κάθε θέμα της ημερησίας διάταξης μπορούν να εισέρχονται στην αίθουσα μόνο όσο διαρκεί η συζήτηση του θέματος τους.

Απλά ο Ιωάννης Ζαμπούκης επέλεξε την τηλεδιάσκεψη γιατί αδυνατεί να συμμετέχει σε ένα δημοκρατικό ουσιαστικό διάλογο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε συνεδρίαση δια ζώσης πλέον κάθε οργάνου του Δήμου.

Μέχρι να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην Οικονομική Επιτροπή θα δηλώνουμε παρών και θ’ αποχωρούμε.

Από την παράταξη «Πόλη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης»

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video