ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: “Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Χρήστου Μέτιου”

Περιφερειακή Σύνθεση: “Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Χρήστου Μέτιου”
Μία ακόμη ψευδεπίγραφη ανακοίνωση διαβάσαμε εσχάτως από τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρήστο Μέτιο, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Διαχείρισης Κρίσεων Γιάνες Λέναρτσιτς.

Ο Χρήστος Μέτιος, λοιπόν, μας «ενημέρωσε» ότι σε αυτή τη σύσκεψη «τόνισε την σημασία της πρόληψης και την ανάγκη αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών έγκαιρης ειδοποίησης» στην Πολιτική Προστασία, όμως δεν γίνεται να μην αναρωτηθούμε: Αν όντως αυτή είναι πάγια θέση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, γιατί δεν ενεργεί προς αυτή την κατεύθυνση;

Θυμίζουμε ότι μόλις τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η παράταξή μας είχε φέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ολοκληρωμένη πρόταση διεκδίκησης κονδυλίων Πολιτικής Προστασίας ύψους έως 3.000.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Η πρόταση αφορούσε την προμήθεια ολοκληρωμένων και υπερσύγχρονων συστημάτων διαχείρισης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών με εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ τότε - δηλαδή μόλις πριν από έξι μήνες - δεν είχε λάβει σοβαρά την πρόταση που είχε υποβληθεί διά της Συμβούλου μας κας Φελίνας Καζάκου, είχε αποτρέψει τη συζήτηση του θέματος στη Συνεδρίαση και φυσικά χάθηκε η ευκαιρία διεκδίκησης της χρηματοδότησης.  

Και έρχεται σήμερα να κομίσει γλαύκας εις Αθήνας, να παρατηρήσει το προφανές αλλά χωρίς να έχει ουσιαστική και συγκεκριμένη πρόταση.

Τον καλούμε λοιπόν, αν όντως ενδιαφέρεται για την πρόληψη των φυσικών καταστροφών, να μας παρουσιάσει τις ενέργειες που έχει κάνει και όχι τα λόγια που υποτίθεται ότι λέει στις διάφορες συσκέψεις που συμμετέχει.

Διότι, όσο αυτός παραμένει αδρανής, οι ζωές και οι περιουσίες των πολιτών της Αν. Μακεδονίας και Θράκης παραμένουν εκτεθειμένες σε φυσικές καταστροφές οι οποίες όμως μπορούν να προληφθούν ή έστω να διαχειριστούν κατά τον καλύτερο τρόπο αν και εφόσον συμβούν. Αλλά, αυτό δεν γίνεται με λόγια και ευχολόγια. Γίνεται με πράξεις τις οποίες ο Χρήστος Μέτιος δεν μπορεί να κάνει.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης

* Στη φωτογραφία ο Χρήστος Μέτιος (δεξιά) στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Διαχείρισης Κρίσεων Γιάνες Λέναρτσιτς (αριστερά).

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video