ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοσυνεταιριστική Έβρος: 3 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Σαμοθράκη

Δημοσυνεταιριστική Έβρος: 3 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Σαμοθράκη
Στα πλαίσια του έργου «Green Urban Territories - Better Place to Live» µε ακρωνύµιο GUT-BPL που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας "INTERREG V-A Ελλάδα - Βουλγαρία 2014-2020", ο Πρόεδρος της Δηµοσυνεταιριστικής Έβρος Α.Ε. κ. Παναγιώτης Καλακίκος, Δήμαρχος Σουφλίου, υπέγραψε µε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αναδόχου εταιρίας DOTSOFT Α.Ε, κ. Αναστάσιο Μάνο, τη σχετική σύμβαση σύμφωνα µε την οποία προβλέπεται η εγκατάσταση Τριών Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα θα εγκατασταθούν:
  • Ένας (1) Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων στο Δήµο Αλεξανδρούπολης
  • Ένας (1) Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων στο Δήµο Σουφλίου
  • Ένας (1) Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων στο Δήµο Σαμοθράκης

Η προµήθεια και εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα γίνει από την εταιρεία DOTSOFT Α.Ε.

Η εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα ολοκληρωθεί σε 4 µήνες οπότε και προβλέπεται να τεθούν σε λειτουργία. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (85%) και εθνικούς πόρους (15%) των χωρών που συµµετέχουν στο πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα - Βουλγαρία 2014-2020.

Στόχος του έργου µεταξύ άλλων είναι η δηµιουργία βιώσιμων προτύπων αστικής ανάπτυξης τα οποία συνάδουν µε την προστασία του περιβάλλοντος.


Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video