ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδεία του Υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης Σταύρου Καλαφάτη στον Έβρο

Περιοδεία του Υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης Σταύρου Καλαφάτη στον Έβρο
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, νοσοκομείο αναφοράς για Covid-19, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.


Να σημειωθεί ότι χθες ο Υφυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη με εκπροσώπους της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ είχε συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της περιοχής, στο Επιμελητήριο Έβρου (περισσότερα εδώ).


Αμέσως μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο και την ξενάγησή του από τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Ευάγγελο Ρούφο, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:

«Γιατροί, νοσηλευτές, διοίκηση διοικητικοί υπάλληλοι του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης έγιναν, όπως και οι συνάδελφοί τους σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, μαχητές με αυταπάρνηση και ήρωες στον ακήρυχτο πόλεμο με τον κορωνοϊό. Ξεπέρασαν τις αντοχές τους για να αντέξουν οι συμπολίτες μας που χρειάζονταν νοσηλεία. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια που άρχισε μέσα στην πανδημία, με την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών και τη δημιουργία όλο και περισσότερων ΜΕΘ. Η κυβέρνηση, για την επόμενη μέρα, σκοπεύει στη ριζική αναμόρφωση του Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας με διττό στόχο: Αφενός την αμεσότερη και καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας. Αφετέρου την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων».

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.


Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε: «Το λιμάνι έχει τις δυνατότητες να καταστεί ένας από τους μεγαλύτερους εμπορευματικούς σταθμούς και η κυβέρνηση κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος όσο το δυνατόν γρηγορότερα».


Όπως τόνισε «Οι μελέτες για την ανατολική περιφερειακή οδό έχουν εγκριθεί και το έργο βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό δρόμο καθώς η πρωτοβουλία και η νομοθετική ρύθμιση που πήρε η κυβέρνηση για την άρση των εμποδίων που δυσχέραιναν την ανάπτυξη των επενδυτών στο λιμένα επίσης είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Οι διαγωνισμοί βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό βαθμό, ανοίγει ο δρόμος, είμαστε αισιόδοξοι».


Ακολούθως, το πρόγραμμα του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη περιελάμβανε επίσκεψη στο εργοτάξιο κατασκευής του εμποδίου - φράκτη στην περιοχή των Φερών στα ελληνοτουρκικά σύνορα και σε δύο επιτηρητικά φυλάκια στις Καστανιές και τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.


Αμέσως μετά τις επισκέψεις αυτές, ο κ. Καλαφάτης, τόνισε:

«Αισθάνομαι περηφάνια που βρέθηκα, σήμερα, στον τόπο όπου χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας. Δίπλα σε αυτούς που φυλάττουν Θερμοπύλες: Στις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν βάλει πάνω από όλα το καθήκον προς την Πατρίδα. Το διαπιστώσαμε, άλλωστε, όλοι στην κρίση του Φεβρουαρίου του 2020. Αυτοί σταμάτησαν την προσπάθεια της γειτονικής χώρας να εργαλειοποιήσει το μεταναστευτικό. Αυτοί έστειλαν το μήνυμα της απόφασής μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τα δίκαια και τα δικαιώματά μας. Απέδειξαν ότι βρίσκονται εδώ για να υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας, τα σύνορα της Ευρώπης».


Τέλος, ο κ. Καλαφάτης είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό.


Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης στην ακριτική Ιερά Μητρόπολη και ανέπτυξε την αποστολή της Εκκλησίας στην ευαίσθητη αυτή περιοχή, εν όψει δε της επικείμενης εορτής της Πεντηκοστής ευχήθηκε φώτιση και ευλογία Θεού στο υπεύθυνο έργο του.


Ο Υφυπουργός με τη σειρά του εκδήλωσε το αμέριστο ενδιαφέρον της Κυβερνήσεως για την Θράκη και τον Έβρο και υποσχέθηκε την στήριξη του ακριτικού λαού της.







Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video