ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιάννης Καρυπίδης: “Αδιάφορος, αμετανόητος, αδιόρθωτος, ανεπαρκής ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος”

Γιάννης Καρυπίδης: Αδιάφορος, αμετανόητος, αδιόρθωτος, ανεπαρκής ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος
Κατώτερο των περιστάσεων, αδιάφορο, αμετανόητο, αδιόρθωτο και ανεπαρκή χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) Βασίλη Δέλκο, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρυπίδης.

Με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ, ο Γιάννης Καρυπίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δήλωσε πως καταψήφισε το θέμα της έγκρισης κατακύρωσης συλλογής προσφορών του προγράμματος e-tourism, λόγω της αργοπορημένης ενημέρωσης από την διοίκηση της ΤΙΕΔΑ για ένα τόσο σημαντικό θέμα, ενώ διαμαρτύρεται για τις ώρες και τον τρόπο που γίνονται οι συνεδριάσεις (στο πόδι) του Διοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος ή το Προεδρείο της ΤΙΕΔΑ για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρυπίδη:

«Απαξίωσης συνέχεια...

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ο Πρόεδρος ή το Προεδρείο της ΤΙΕΔΑ κατώτερος των περιστάσεων, αδιάφορος, αμετανόητος, αδιόρθωτος και ανεπαρκής.

Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. διά περιφοράς για έγκριση κατακύρωσης με συλλογή προσφορών του προγράμματος e-tourism το οποίο γνωρίζαμε πολύ καιρό και η ημερομηνία ήταν προκαθορισμένη για τον ερχομό των 10 tour operators, λαμβάνουμε μήνυμα για συνεδρίαση στις 12:20 για να ψηφίσουμε στις 3:00. Επειδή θέλω να κοιμάμαι τα βράδια ήσυχος και θέλω να δείξω συνέπεια των λόγων και των πράξεών μου το καταψηφίζω. Εννοείται αν είχα ενημέρωση δύο μέρες πιο μπροστά για ένα τόσο σημαντικό θέμα θα είχα ψηφίσει υπέρ γιατί πρόκειται για την προβολή και διαφήμιση της πόλης και του Δήμου μας.

Αυτή είναι η απάντησή μου στο σημερινό ΔΣ της ΤΙΕΔΑ όπου μόλις πριν λίγες μέρες έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας για τον τρόπο που γίνονται οι συνεδριάσεις (στο πόδι) αλλά "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".

Επισυνάπτω την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλα πριν λίγες μέρες στην ΤΙΕΔΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΤΙΕΔΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 21/5/2021

Διαμαρτύρομαι για ακόμη μια φορά προς τον Πρόεδρο, για τον τρόπο που διεξάγεται η Συνεδρίαση της ΤΙΕΔΑ στις 12:30 το μεσημέρι. Τον έχω ενημερώσει προσωπικά πολλές φορές αλλά και μέσω της Γραμματείας ότι δεν είναι δυνατόν να συμμετέχω στις Συνεδριάσεις είτε με τηλεδιάσκεψη ή δια ζώσης ή δια περιφοράς, όταν γνωρίζει ότι υπηρετώ σαν εκπαιδευτικός σε σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης του βόρειου Έβρου και το ωράριό μου τελειώνει στις 2:05, ώστε να έχω χρόνο να επιστρέψω στο σπίτι μου. Θα μπορούσαν οι συνεδριάσεις να γίνουν γύρω στις 3:00. Προφανώς ή αδιαφορεί ή έτσι τον βολεύει ή το κάνει σκόπιμα ή έχει ξεχάσει ότι τον έχω ενημερώσει. Διαμαρτύρομαι γιατί εδώ και περίπου 2 χρόνια του έχω πει πως οι εισηγήσεις έρχονται πολύ αργά, κάποιες είναι ελλιπείς ή σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν. Και συγκεκριμένα για την σημερινή συνεδρίαση κάποιες εισηγήσεις ήρθαν στις 18/5 κάποιες στις 19/5 το πρωί κάποιες στις 19/5 αργά το απόγευμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχα αρκετό χρόνο για να τις διαβάσω. Προφανώς ο Πρόεδρος θεωρεί ότι δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε και πρέπει να είμαστε σε ένα tablet ή σε ένα mail και να παρακολουθούμε πότε θα έρθουν οι εισηγήσεις. Θέλω να του πω κατηγορηματικά ότι εγώ δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια διαδικασία. Ας φροντίσει όταν είναι έτοιμος και έχει πλήρεις τις εισηγήσεις για όλα τα θέματα να συγκαλέσει ΔΣ. Είχα και έχω άποψη και αντιπροτάσεις και απορίες και διαφωνίες αλλά και σε κάποια θέματα σύμφωνη γνώμη. Για τους παραπάνω λόγους δεν μπορώ να συμμετέχω στην σημερινή συνεδρίαση λόγω ώρας. Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας καταψηφίζω όλα τα θέματα αν και θεωρώ ότι για κάποια θέματα που αφορούν τους συμπολίτες μου είναι άδικο, μήπως και με αυτό τον τρόπο αλλάξει στάση το Προεδρείο.

(Σημειώνω ότι πολλές εισηγήσεις είναι πολλών σελίδων και έρχονται με το τρένο που καίει κάρβουνο).

Εδώ και 2 χρόνια έχει παγιωθεί πλέον οι συνεδριάσεις να γίνονται σε ώρες απαγορευτικές για μένα και πιθανόν και για άλλα μέλη της ΤΙΕΔΑ που είναι εργαζόμενοι. Εννοείται ότι αυτή την διαμαρτυρία την έχω κάνει επανειλημμένως με γραπτά μηνύματα τα οποία είναι αναρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αλλά και καταγεγραμμένα στη Γραμματεία της ΤΙΕΔΑ (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με αρμοδιότητες το παραλιακό μέτωπο, το ΕΟΤ, τα ιαματικά λουτρά κτλ). Επειδή πολλοί συμπολίτες μου δεν έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν πως ψηφίζει ο καθένας και επειδή πολλοί μου ζητάνε να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι αποφάσισα να τα κοινοποιώ για όποιον θέλει να ενημερώνεται.

Είχα την τύχη, στην προηγούμενη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου να είμαι μέλος της ΤΙΕΔΑ χάριν μιας πολιτικής συγκυρίας και συγκεκριμένα την άρνηση της δημοτικής παράταξης του κυρίου Σάββα Δευτεραίου "Λαϊκή Συσπείρωση" λόγω πολιτικής πεποίθησης, να μην συμμετέχουν σε τέτοια νομικά πρόσωπα και να παραχωρήσει την θέση αυτή στην παράταξη την οποία κατέλαβα εγώ. Τον είχα ευχαριστήσει και τον ευχαριστώ για μια ακόμη φορά. Γιατί το αναφέρω αυτό; Γιατί την αντίστοιχη περίοδο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ ήταν ο κύριος Αρβανιτίδης (νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος) που παρ΄ όλες τις διαφωνίες μας πάντα υπήρχαν εισηγήσεις στα θέματα, πάντα υπήρχε ενημέρωση, πάντα υπήρχε αλληλοσεβασμός, πάντα υπήρχαν απορίες που λύνονταν και πάντα υπήρχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Και σίγουρα υπήρχε μια αγαστή συνεργασία. Και όποια βοήθεια μου ζητήθηκε για το κομμάτι της ΤΙΕΔΑ που αφορούσε την δημοτική ενότητα Φερών είχα δηλώσει παρών. Και αυτό οφείλω να του αναγνωρίσω. Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με το σημερινό Προεδρείο της ΤΙΕΔΑ. Πιστεύω ότι θα πιάσει τόπο η διαμαρτυρία μου (μένει να το δω στην πράξη γιατί ήδη υπάρχει κάποια αντίδραση). Θα μείνω μόνο σε αυτό το κομμάτι, δεν θα αναφερθώ στην εγκατάλειψη του κάμπινγκ του ΕΟΤ, στην μη τοποθέτηση των σκιάστρων στην παραλία του ΕΟΤ που εδώ και δυο χρόνια παρόλο που έχει παρθεί απόφαση δεν έγινε τίποτα απολύτως, στην καθαριότητα του χώρου, στα Ιαματικά Λουτρά στην εγκατάλειψη και στην απαξίωση, σε αποφάσεις που ψηφίζονται στη μια συνεδρίαση και αναιρούνται στην επόμενη και σε άλλα.

Αν όμως χρειαστεί θα επανέλθω».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video