ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταύρος Κελέτσης: Εντός του Ιουνίου ξεκινά ο διαγωνισμός για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης

Σταύρος Κελέτσης: Εντός του Ιουνίου ξεκινά ο διαγωνισμός για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση, νέο, σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο αποκτά άμεσα η Αλεξανδρούπολη.

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης οριστικοποίησε την απόφαση για κατασκευή νέων κτιριακών υποδομών μέσω ΣΔΙΤ για πέντε Αστυνομικές Διευθύνσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και της Αλεξανδρούπολης.

Την υλοποίηση των έργων ανέλαβε η Εταιρία του Δημοσίου «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», ενώ ο διαγωνισμός για την κατασκευή τους αναμένεται να εγκριθεί μέσα στον Ιούνιο, οπότε θα ξεκινήσει η Α' Φάση του Διαγωνισμού με την έκδοση των Τευχών Δημοπράτησης και την υποβολή των Προσφορών.

Την ικανοποίησή του για την θετική αυτή εξέλιξη εξέφρασε ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος δήλωσε:

«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς την διαδικασία υλοποίησης του έργου του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Αλεξανδρούπολης. Ήταν αίτημά μας εδώ και χρόνια και αποτελεί αναγκαιότητα για την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Όλοι γνωρίζουμε τις απαράδεκτες συνθήκες υπό τις οποίες οι γυναίκες και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στην Πρωτεύουσα του Έβρου, καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να εργαστούν. Έφτασε η ώρα η Αλεξανδρούπολη να αποκτήσει ένα νέο Αστυνομικό Μέγαρο που θα υπηρετεί τις ανάγκες των στελεχών της ΕΛΑΣ αλλά και τους πολίτες. Ταυτόχρονα η μεταφορά της Υπηρεσίας έξω από το κέντρο της πόλης θα το αποσυμφορήσει. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ο θεσμός των ΣΔΙΤ αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο εκτέλεσης μεγάλων δημόσιων έργων».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video