ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Σταύρος Κελέτσης συμμετείχε στις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στο Βελιγράδι

Στις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στο Βελιγράδι συμμετείχε ο Σταύρος Κελέτσης
Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες της Διεθνούς Γραμματείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) στο Βελιγράδι της Σερβίας. Σε αυτή μετέχουν ορθόδοξοι στο θρήσκευμα βουλευτές από Κοινοβούλια χωρών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής και της Αυστραλίας. Από την Ελλάδα συμμετείχαν οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Αθανάσιος Δαβάκης και Γιάννης Σαρακιώτης.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης έγινε απολογισμός εργασιών της ΔΣΟ, κύρια αντικείμενα της οποίας είναι η διατήρηση και ανάπτυξη της Ορθόδοξης πολιτιστικής κληρονομιάς και η συμβολή στο σύγχρονο παγκόσμιο διάλογο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.


Οι εργασίες της συνόδου διεξήχθησαν στο κτίριο της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης, όπου τα μέλη της υποδέχτηκε ο Πρόεδρός της που κήρυξε και την έναρξη τους.

Παράλληλα με τις εργασίες οι αντιπρόσωποι επισκέφθηκαν τον Πύργο Νεμπόισα, όπου φυλακίστηκε και μαρτύρησε ο εθνομάρτυρας Ρήγας Φεραίος και τον ανδριάντα του που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Βελιγραδίου, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση.


Την δεύτερη ημέρα η αντιπροσωπεία συμμετείχε σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στους πεσόντες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στη μάχη κατά του ναζισμού, στο μνημείο των πεσόντων στρατιωτών όπου και κατατέθηκε στεφάνι.


Τέλος η αντιπροσωπεία των βουλευτών επισκέφθηκε την Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου όπου έγινε δεκτή από τον Κοσμήτορά της και τον υπό ανέγερση Ναό του Αγίου Σάββα, τον μεγαλύτερο σήμερα ναό των Βαλκανίων, όπου και περιηγήθηκε.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video