ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Έβρου για συμμετοχή στην 24ωρη Απεργία της Τετάρτης 16 Ιουνίου

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Έβρου για συμμετοχή στην 24ωρη Απεργία της Τετάρτης 16 Ιουνίου
Το Νομαρχιακό Τμήμα Έβρου της ΑΔΕΔΥ καλεί σε μαζική συμμετοχή στη νέα 24ωρη Απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, ενάντια στο νέο αντιλαϊκό και αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Οι απεργιακή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11:00 π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου.

Στην ανακοίνωσή του το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου αναφέρει:

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη συνέχεια του αγώνα, για να μη ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να μας επιβάλουν η κυβέρνηση, οι εργοδότες, το μεγάλο κεφάλαιο και οι επιταγές των ξένων.

Το μήνυμα που στείλαμε στην κυβέρνηση στην απεργία της Πέμπτης 10/06 ήταν ξεκάθαρο και δυναμικό. Το νομοσχέδιο - έκτρωμα να αποσυρθεί και κανένα κόμμα να μην ψηφίσει τέτοιες ρυθμίσεις.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις της Πέμπτης 10/06 δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών πιο μαζικά, μέχρι να καταφέρουμε την απόσυρση του νομοσχεδίου και να εμποδίσουμε να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις που φέρνει.

Ο αγώνας δεν σταματά!

Συμμετέχουμε δυναμικά στην Απεργία και τις συγκεντρώσεις της Τετάρτης 16/06, ημέρα που ψηφίζεται στην Βουλή το αντεργατικό νομοσχέδιο.
  • Κάτω τα χέρια από το 8ωρο
  • Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και την απεργία
  • Κάτω τα χέρια από τις συλλογικές συμβάσεις
  • Όχι στην κατάργηση του Σ.ΕΠ.Ε.
  • Κάτω τα χέρια από τις κατακτήσεις μας και τα δικαιώματά μας.

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε όλο το Δημόσιο να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και ατομικής προστασίας. Καλούμε και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις γιατί η θωράκιση του Δημόσιου Τομέα, η θωράκιση των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους είναι αναγκαία για όλους μας, είναι αναγκαία και για τις γενιές που ακολουθούν.

Πρέπει και οφείλουμε να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Όλοι μαζί

11:00 π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video