ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταγγελία της Τομεακής Οργάνωσης Έβρου του ΚΚΕ

Καταγγελία της Τομεακής Οργάνωσης Έβρου του ΚΚΕ
Σε πανό του ΚΚΕ με το σύνθημα «Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών!» αναρτημένο στην περιοχή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ξέσπασαν αυτή τη φορά φασιστοειδή, καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση Έβρου του ΚΚΕ.

Στην καταγγελία της η Τ.Ο. Έβρου του ΚΚΕ αναφέρει:

«Δε μας προκαλούν καμία εντύπωση οι πρακτικές τους, αποδεικνύουν πως πραγματικός εχθρός τους είναι η αντιιμπεριαλιστική δράση του ΚΚΕ και του λαού. Είναι σύνθημα που τα τελευταία χρόνια έχει ενώσει τις φωνές εκατοντάδων ανθρώπων που εναντιώνονται συνολικά στην παρέμβαση του αμερικανικού παράγοντα στην περιοχή μας, που δεν ανέχονται τη μετατροπή της πόλης μας αλλά και της χώρας μας σε  ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο.

Η εμπλοκή της χώρας μας αλλά και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης μας ανησυχεί. Ζούμε τις βαριές συνέπειες της επικίνδυνης πολιτικής των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ κατά των λαών, τους μεγάλους κινδύνους που προκαλεί η όξυνση των ανταγωνισμών με τη Ρωσία, την Κίνα, με την εμπλοκή δεκάδων κρατών. Η πολεμική προπαρασκευή που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία, η τεράστια συγκέντρωση δύναμης πυρός στη Μαύρη Θάλασσα και στη συνοριογραμμή με την Ρωσία προειδοποιούν για πολύ επικίνδυνες εξελίξεις. Η πρόβα πολέμου που διεξάγεται αυτή την στιγμή στην Ουκρανία με την ενεργό συμμετοχή των υποδομών του Έβρου, με τον κυρίαρχο ρόλο να τον παίζει το λιμάνι αλλά και με την αξιοποίηση του αεροδρομίου, των οδικών αξόνων του νομού, των στρατοπέδων και του σιδηροδρόμου δείχνουν το μέγεθος της παρέμβασης. Αυτό που δεν φαίνεται είναι η απάντηση του αντιπάλου που ήδη έχει προειδοποιήσει πως θα το κάνει όταν χρειαστεί.

Τίποτα από όλα αυτά δεν ενόχλησε τους δήθεν πατριώτες, αυτό που τους ενόχλησε είναι το πανό του ΚΚΕ που κατήγγειλε τους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς. Αλήθεια είναι τυχαίο πως η καταστροφή γίνεται μια εβδομάδα πριν την επίσκεψη του μεγάλου “αφεντικού” Πάιατ, που έρχεται άλλη μια φορά στην Αλεξανδρούπολη για επιθεώρηση;

Ως ΚΚΕ δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να εντείνουν το πείσμα μας και την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε στο λαό τις συνέπειες που μπορεί να έχει η δημιουργία και λειτουργία Νατοϊκής βάσης στο λιμάνι της πόλης μας.

Καλούμε το λαό της Αλεξανδρούπολης να συστρατευτεί μαζί μας σε αυτή τη μάχη, να φωνάξουμε όλοι μαζί δυνατά ότι η Αλεξανδρούπολη είναι λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών!».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video