ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Έβρο

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Έβρο
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Η κυρία Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί επίσης την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί.

Αναλυτικότερα:

Την Πέμπτη 13 Μαΐου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα συναντηθεί στις 18:00 με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμο και στις 18:30 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριο Πέτροβιτς.

Την Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 10:30 θα παραστεί στη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Ανθίμου, στις 11:15 θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη, ενώ στις 11:50 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη και εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Το Σάββατο 15 Μαΐου η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 12:15 θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό και στις 12:55 με τον Δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς. Ακολούθως θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την παραμονή της στο Νομό Έβρου θα επισκεφθεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video