ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπενθυμίζει την υποχρέωση των δημοτών για τον καθαρισμό οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπενθυμίζει την υποχρέωση των δημοτών για τον καθαρισμό οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπενθυμίζει στους δημότες που είναι ιδιοκτήτες, νομείς ή επικαρπωτές οικοπέδων ή ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός πόλεων και οικισμών, και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όρια τους, να προβούν στον καθαρισμό τους από την βλάστηση, αλλά και να φροντίσουν για την διατήρηση της καθαριότητας τους.

Οι δημότες θα πρέπει να προβαίνουν στις προβλεπόμενες ενέργειες κοπής και απομάκρυνσης ξερών χόρτων και άλλων εύφλεκτων υλικών από τα οικόπεδά τους, καθώς και στην περιοδική επιμέλειά τους ώστε να διατηρούν τους χώρους αυτούς καθαρούς σε όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Έχοντας νωπές τις μνήμες από τις πυρκαγιές τις περσινής περιόδου, οι οποίες απείλησαν ακόμα και τον αστικό ιστό της πόλης της Αλεξανδρούπολης και επειδή οφείλουμε να δρούμε προληπτικά, συλλογικά και οργανωμένα, προστατεύοντας όχι μόνο την δική μας υγεία και περιουσία, αλλά και των συνανθρώπων μας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, προς αποτροπή και μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς, υπενθυμίζει τους δημότες που είναι ιδιοκτήτες, νομείς ή επικαρπωτές οικοπέδων ή ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός πόλεων, οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όρια τους, για την υποχρέωσή που έχουν να διατηρούν τους χώρους αυτούς καθαρούς από ξερά χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά σε όλη τη διάρκεια του έτους ιδιαίτερα όμως της αντιπυρικής περιόδου.

Η μη συμμόρφωση επισείει κυρώσεις σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (παρ.26. 1 του άρθρου 94, του Ν.3852/2010, Πυροσβεστική Διάταξη 4/2012).

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου

Ηλίας Δαστερίδης

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video