ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: Η απόλυτη γύμνια του εργατοπατερισμού...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: Η απόλυτη γύμνια του εργατοπατερισμού...
Η λέξη γύμνια φαντάζει πλέον λίγη για να περιγράψει την εικόνα που παρουσιάζει ο εργατοπατερισμός, όπως αυτή αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά στη «συγκέντρωση» του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου (ΕΚΕ) στο Πάρκο Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη, για την Εργατική Πρωτομαγιά.


Μια χούφτα εργατοπατέρες, περίπου 16 με 17 όλοι κι όλοι, αραδιασμένοι στο άδειο πάρκο, για να «τιμήσουν» την Εργατική Πρωτομαγιά… Χωρίς ομιλίες και χαιρετισμούς, μόνο με κατάθεση στεφάνων, καθώς βιάζονταν να τελειώνει αυτό το άθλιο σκορποχώρι, να πάνε να πιάσουν τον… Μάη.


Μετά το φιάσκο της «συγκέντρωσης» των εργατοπατέρων του ΕΚΕ, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου μας ενημέρωσε, μέσω Facebook (αγωνιστικά…), ότι «Λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 η συγκέντρωση και η κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους των Δ.Σ. των σωματείων».

Θέλουν να μας πουν δηλαδή ότι αν δεν υπήρχαν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για την Covid-19, στην συγκέντρωση θα ήταν πάνω από 20 άτομα;

Ο αρχιεργατοπατέρας της Αλεξανδρούπολης που δεν πατάει το πόδι του στους χώρους δουλειάς

Αυτό που επιβεβαιώθηκε και κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν οι εργατοπατέρες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου (με τα σωματεία - «σφραγίδες») είναι ότι τα εργατικά σωματεία και οι εργαζόμενοι γύρισαν, γι΄ άλλη μια φορά, την πλάτη τους στους εργατοπατέρες του ΕΚΕ και στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video