ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξέρεις τι κρύβεται πίσω από τα μπουκάλια της Coca-Cola, της Nestle και της Pepsi;

Ξέρεις τι κρύβεται πίσω από τα μπουκάλια της Coca-cola, της Nestle και της Pepsi;
Spoiler alert: οι μεγάλες εταιρείες προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, όπως η Coca-Cola, η Pepsi και η Nestle, ενώ έχουν δώσει υποσχέσεις ότι θα κάνουν κάτι για να αντιμετωπίσουν την πλαστική ρύπανση, συνεχίζουν να γεμίζουν τον πλανήτη με πλαστικές συσκευασίες μίας χρήσης!

Οι εταιρείες έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη για την πλαστική ρύπανση. Διαιωνίζουν το ψέμα, ότι δηλαδή η ανακύκλωση είναι αρκετή για να λύσει το πρόβλημα, και ακόμα βασίζονται στο πλαστικό μίας χρήσης, με σύμμαχό τους τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων. Μάλιστα, σκοπεύουν να διπλασιάσουν την παραγωγή πλαστικού μιας χρήσης ως το 2030!

Δες το βίντεο:


Το 99% του πλαστικού παράγεται από ορυκτά καύσιμα, όπως το αέριο που προέρχεται από fracking και το πετρέλαιο, και συμβάλλει στην κλιματική αλλαγή σε όλο τον κύκλο ζωής του. Το πλαστικό είναι τοξικό τόσο για την κοινωνία όσο και για το περιβάλλον.

Όμως όταν ο κόσμος μιλάει, οι μεγάλες μάρκες ακούνε. Για να προστατεύσουμε το κλίμα, τις κοινωνίες και την υγεία μας, πρέπει να πούμε στις εταιρείες ότι φτάνει πια: ώρα να κάνουν πραγματικά κάτι ουσιαστικό. Απαίτησε κι εσύ να μειώσουν το πλαστικό τους αποτύπωμα στην πηγή και να επενδύσουν άμεσα στην επαναχρησιμοποίηση!

Ζήτα από τις μεγάλες εταιρείες να σταματήσουν την πλαστική ρύπανση!

[   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ   ]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video